Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
16-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
390
Status
Gesloten
Referentie
20118048

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118048 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Forecaster.

Profiel organisatie

Het cluster Dienstverlening en Informatie heeft als werkterrein het extern en intern leveren van dienstverlening en toezicht en handhaving.
Het cluster Dienstverlening en Informatie heeft de vraag van de stad van vandaag én morgen voorop staan. De verandering naar een informatie- en digitale samenleving betekent een extra uitdaging. Het cluster levert excellente dienstverlening aan burgers bewoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente Amsterdam, voorziet in overzicht, kennis en integrale duiding van informatie en zorgt voor veiligheid in de stad door actief op te treden waar regels en afspraken door burgers worden overtreden.
Het cluster Dienstverlening en Informatie bestaat uit 8 organisatieonderdelen: Basisinformatie, Belastingen, Dienstverlening, Handhaving en Toezicht, Monumenten en Archeologie, Onderzoek Informatie en Statistiek, Stadsarchief en de Stadsbank van Lening.
Het cluster heeft een grote ontwikkelopgave waarbij innoveren, ontwikkelen en de basis op orde brengen belangrijke uitgangspunten zijn. Het cluster is verantwoordelijk voor:

 • Het leveren en continu verbeteren van dienstverlening, producten en diensten aan burgers en ondernemers van de gemeente Amsterdam.

 • Het leveren van dienstverlening aan interne organisatieonderdelen en partners op het gebied van informatievraagstukken.

 • Het vergroten van de informatiepositie van de gemeente Amsterdam ten aanzien van de ambities van de stad en de vraagstukken waar de stad voor staat, door clusters actief te adviseren, te faciliteren en te helpen ontsluiten van gemeentebrede informatie.

 • Het verbeteren van de objectieve en subjectieve veiligheid in de stad.

Profiel afdeling & functie

Het onderdeel Dienstverlening van het cluster Dienstverlening en Informatie bestaat uit de afdelingen Stadsloketten, Onderzoek & Ontwikkeling, het Contactcenter Amsterdam (CCA), Online en Operations Support.
De afdeling Operations Support ondersteunt de primaire afdelingen Stadsloketten, CCA en Online en zorgt ervoor dat alle producten en diensten via deze drie kanalen (balie, telefonie, online) beschikbaar zijn.
De afdeling zorgt er ook voor dat de ondersteunende instructies, processen en systemen volgens afspraak werken en maakt voorspellingen van het aantal klantcontacten in de verschillende kanalen en de benodigde bezetting om dit op te vangen.
Daarnaast regelt de afdeling Operations Support de training van medewerkers en leidinggevenden, zodat zij hun werkzaamheden volgens de vastgelegde productiviteits- en kwaliteitsnormen kunnen uitvoeren. Ook onderhoudt Operations Support het dagelijkse contact met de producteigenaren bij de verschillende diensten en stadsdelen om ervoor te zorgen dat de operatie altijd doorgang kan vinden. Problemen uit de dienstverleningsketen en -processen die bij deze dagelijkse afstemming naar voren komen, worden opgelost. Operations Support rapporteert over alle aspecten van de bedrijfsvoering van de primaire afdelingen.

De Forecaster

Als medewerker forecasting ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van forecasts op langere termijn (tot 1,5 jaar vooruit) voor bezetting telefonie, balie, email en social media. Het gaat om een 13 weken rolling forecast per kanaal. Dat doe je op basis van vraag beïnvloedende gebeurtenissen zoals nieuwe producten. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op het aantal klantvragen per product en per kanaal en garandeert daarmee inzicht in beïnvloedende gebeurtenissen. Deze informatie zul je moeten ophalen. Daartoe bouw je een intern netwerk op van producteigenaren en van stakeholders die je forecast kunnen beïnvloeden.

Functie Eisen

 1. U beschikt over een WO diploma in de richting van bedrijfskunde / bedrijfseconomie of andere relevante richting.

 2. U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in soortgelijke functie.

 3. U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met business analyse(s) / rapportages.

 4. U hebt kennis van, en ervaring met 'forecasting in retail '.

 5. U hebt kennis van, en ervaring met WFM-tools (bijvoorbeeld Verint).

 6. U hebt heeft zeer gedegen kennis van Microsoft Excel.

Competenties op gevorderd niveau

 • Omgevingsbewustzijn

 • Samenwerken

 • Initiatiefrijk

 • Resultaatgerichtheid

 • Relatiebeheer

 • Overtuigingskracht

 • Klantgerichtheid

Deze competenties zullen getoetst worden tijdens het matchgesprek.

Functie Wensen

 1. U bent werkzaam geweest (als Forecaster) binnen de G4 (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht).

 2. U hebt kennis van, en ervaring met dienstverlening aan meerdere (interne en externe) stakeholders.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

3 maanden

Optie op verlenging

3 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

21-10-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

Week 44/45

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten