Allround Communicatieadviseur

Intermediair
Pro-Act IT
Geplaatst op
16-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Voorschoten
Reacties
0
Bekeken
47
Status
Gesloten

Omschrijving

Aanvang 26 oktober 2015

Duur3 maanden

Optie tot verlenging: Mogelijk maar nog niet bekend.

Uren per week28 tot 32
OpleidingsniveauHBO
RegioZuid-Holland

Tarief: Scherp!

Verloopt op dinsdag 20 oktober 2015 om 09:00 uur
Organisatie

De organisatie bestaat uit zes afdelingen en wordt aangestuurd door twee concerndirecteuren. Dit zijn de secretarissen van beide gemeenten.

Afdeling
De afdeling PO&I zorgt voor integrale advisering en ondersteuning op het vlak van Personeel en Organisatie, Informatie en Automatisering, Communicatie, Evenementen en Kabinetszaken. In totaal heeft de afdeling 40 medewerkers die zijn verdeeld over drie locaties.

Als communicatieadviseur kom je te werken binnen het team Communicatie & Bestuursondersteuning dat de twee gemeentebesturen en de ambtelijke organisatie adviseert en ondersteunt. Een enthousiast team dat zich bewust is van de veranderende relatie tussen gemeente en samenleving. Communicatie levert een bijdrage aan nieuwe vormen van samenwerking met inwoners en organisaties. Het team biedt bestuur en collega’s handvatten om die rol daadwerkelijk vorm te kunnen geven.

Opdracht
We zoeken wegens piekbelasting een doortastende allround communicatieadviseur met ruime ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving. Een creatieve adviseur die de adviserende rol combineert met uitvoerende taken. Je werkt zelfstandig, snel en bent breed inzetbaar. Je weet beleid en strategie te vertalen in concrete adviezen en acties met passende middelen. Je werkt nauw samen met de andere communicatieadviseurs binnen het team.

Je schrijft communicatieplannen en voert deze uit. Je adviseert en ondersteunt bij interne en externe communicatieprojecten. Je schrijft en redigeert artikelen en berichten voor diverse media en folders. Een goede pen is dan ook een must. Je bent een overtuigende gesprekspartner voor bestuurders, managers, projectleiders en beleidsmedewerkers. Uiteraard kun je goed omgaan met gevoelige kwesties en snap je dat belangen van verschillende stakeholders uiteen kunnen lopen.

We zoeken een communicatieadviseur die zich thuis voelt in een politiek-bestuurlijke omgeving en houdt van dynamiek. Een resultaatgerichte persoonlijkheid die vanuit vakinhoud kan adviseren en snel kan schakelen. Je stelt kritische vragen en weet makkelijk een vertaling te maken naar de praktijk en uitvoering. Je kunt mensen enthousiast maken en overtuigen van je adviezen. Uiteraard ben je goed op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het vakgebied.

Functie - eisen
1.Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar met advisering en uitvoering als communicatieadviseur binnen de overheid
2.Aantoonbare ervaring met het schrijven van communicatieplannen, persberichten en artikelen
3.Per direct beschikbaar
4.Minimaal een afgeronde HBO-opleiding Communicatie
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties

•Stevige, stressbestendige persoonlijkheid
•Inlevingsvermogen, omgevingsbewustzijn en politieke sensitiviteit
•Uitstekende adviesvaardigheid en vlotte pen
•Een flexibele hands on mentaliteit
•Teamplayer en netwerker

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg

Planning
De gesprekken worden in overleg met de kandidaat gepland in week 43.
Opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
•CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;
•Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;
•Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
•Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

Let op!!!
•Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
•Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
•U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten