Coordinator Vivera Wijkteams

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zwijndrecht
Reacties
1
Bekeken
349
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

1-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

27-10-2015 om 9:00 uur

Als coördinator geef je leiding aan de twee (op termijn zelforganiserende) Vivera Wijkteams en stuur je de projectorganisatie operationeel en hiërachisch aan. De projectorganisatie wordt in samenwerking met de Vivera partners en onder regie van de gemeente Zwijndrecht neergezet.

De werkzaamheden van de coördinator bevinden zich op het operationele en tactische niveau. In periode tot en met half december wordt in nauwe samenwerking met de kwartiermaker invulling gegeven aan de volgende taken:

 • Het realiseren en doorontwikkelen van de Vivera Wijkteams

Je zet samenwerkingsverbanden in het werkgebied op om het Vivera Wijkteam zo snel mogelijk op je juiste integrale en vernieuwende wijze te kunnen laten functioneren. Je zorgt voor de opstart en inrichting van de locatie in de wijk.

 • Leidinggeven en coachen van twee teams

Je geeft concreet werkbegeleiding gericht op 1) behalen van (preventie en hulpverlenings) resultaten; 2) methodisch werken; 3) persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Elk team bestaat uit ongeveer 5 fte. Je zorgt voor een systeem van intervisie, faciliteert en initieert deskundigheidsbevordering, cultuuromslag op het preventieve veld.

 • Het coördineren van taken en de verantwoording over de resultaten

Je werkt hiertoe samen met de coordinator van het CJG-team voor afstemming tussen de domeinen Jeugd en Wmo. Samen met deze coördinator en de professionals uit de Vivera wijkteams zie je toe op 1 huishouden, 1 coördinator, 1 plan. Je bent de verbinder tussen de 0de, 1ste, 2de lijnszorg, maatwerk SDD, het lokale zorgnetwerk en veilig thuis; het gaat om lokale en regionale partners. Zo nodig pak je de rol van multiproblem aanpak aandachtsfunctionaris op bij het escaleren van situaties. Hiertoe wordt de komende periode een mandaat ontwikkeld. Je bereidt voor en ziet toe op adequaat gebruik van (toekomstige) werkprotocollen en registratiesysteem. Over de behaalde resultaten en ingezette budgetten van de wijkteam leg je verantwoording af aan de gemeente.

 • Doorontwikkelen van concept, projecttaken en wijknetwerk in Zwijndrecht

Je brengt samenwerking tot stand van de Vivera Wijkteams met alle relevante organisaties, netwerkt in het werkgebied met maatschappelijke organisaties, lokale dienstverleners, wijkbewoners en vrijwilligers en weet ontwikkelingen te vertalen naar actuele en nieuwe vormen van producten en dienstenverlening. De afspraken hierover leg je vast.

 • PR en communicatie

Je hebt een belangrijke rol in het uitdragen en versterken van de naamsbekendheid van de Vivera Wijkteams in het werkgebied. Inwoners van Zwijndrecht weten daardoor steeds beter hun weg te vinden naar de wijkteams als voorportaal voor de Wmo. Voor de interne en externe comunicatie is de Publieksfunctie ingericht, binnen dit kader valt ook het onderdeel versterken van naamsbekendheid.

Functie eisen

Afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau
Minimaal 5 jaar werkervaring met casussen met multi problem situaties
Ervaring met de veranderingen in het sociale domein, blijkend uit recente werkervaring en afgeronde opleidingen/cursussen/symposia
Ervaring met leidinggeven en/of coördineren

Competenties

Leiderschap
Coördinerende vaardigheden
Coachende en motiverende vaardigheden
Probleemoplossend vermogen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-10-2015 08:57
  Plaats
  Wijk bij Duurstede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten