Bedrijfsarts Service-eenheid HRM

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
16-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
238
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

30-11-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-24

Sluitingsdatum

23-10-2015 om 17:00 uur

Als bedrijfsarts werkt u voor vier gemeenten (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude) en Servicepunt71. U heeft uiteenlopende bedrijfsgeneeskundige taken op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsbescherming en preventie en daarnaast heeft u een (beleids)adviesrol op het terrein van arbeid en gezondheid voor de vijf organisaties. Het totaal aantal medewerkers van de organisaties bedraagt circa 2.200.

Wij zijn dan op zoek naar geregistreerde bedrijfsarts, die niet alleen ruime ervaring heeft in de curatieve én preventieve arbeids- en bedrijfsgeneeskunde, maar die ook een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling en implementatie van preventief beleid op gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Uw visie sluit aan bij die van Servicepunt71 en haar klantorganisaties, wat inhoudt dat u het eigen regie-model voor leidinggevenden én de gezamenlijke verantwoordelijkheid van management en medewerkers voor goede arbeidsomstandigheden en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. U weet als onafhankelijk deskundige uw visie op bedrijfsgezondheidskundig advies te verbinden aan het organisatiebelang. Daarnaast wordt u gevraagd om met ons mee te denken hoe de dienstverlening op termijn kan worden doorontwikkeld tot een interne, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij de professionele onafhankelijkheid van de interne bedrijfsartsen is gewaarborgd.

De manager HRM is uw eerste aanspreekpunt binnen Servicepunt71. U werkt nauw samen met de HRM-adviseurs van het cluster arbo en gezondheid binnen de Service-eenheid HRM. Vanuit uw rol onderhoudt u nauw contact met de andere HRM-(beleids)adviseurs en het management van de klantorganisaties en Servicepunt71. U overlegt jaarlijks, en op verzoek, vaker met de ondernemingsraden. Het bezoeken van de werkplek behoort tevens tot uw takenpakket.

Eisen

U bent een BIG – geregistreerde Bedrijfsarts
Opleidingseis WO
U heeft minimaal 3 jaar ervaring in de curatieve en preventieve arbeids-en bedrijfsgeneeskunde
U vervult uw functie vanuit de kernwaarden die landelijk door de NVAB zijn opgesteld.

Wensen

U bent in staat om als onafhankelijk deskundige uw visie op bedrijfsgezondheidskundig advies te verbinden aan het organisatie belang
Meer dan 3 jaar ervaring met het uitvoeren van preventief beleid op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid
U hebt ervaring als bedrijfsarts met dienstverlening binnen een overheidsinstelling
U heeft ervaring met uitvoerende functies in de openbare ruimtes en mensen met een arbeidsbeperking

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten