BIG geregistreerde Bedrijfsarts 20 tot 24 uur per week

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
16-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden e.o.
Reacties
0
Bekeken
63
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

De functie

Als bedrijfsarts werkt u voor vier gemeenten (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude) en Servicepunt71. U heeft uiteenlopende bedrijfsgeneeskundige taken op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsbescherming en preventie en daarnaast heeft u een (beleids)adviesrol op het terrein van arbeid en gezondheid voor de vijf organisaties. Het totaal aantal medewerkers van de organisaties bedraagt circa 2.200.

Over Servicepunt71

Servicepunt71 is een moderne shared serviceorganisatie die sinds 1 januari 2012 de bedrijfsvoering verzorgt voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude en een aantal overige klantorganisaties. Onze organisatie bestaat uit zes service-eenheden: ICT, Inkoop, Financiën, HRM, Juridische Zaken en Facilitaire Zaken en de staf-eenheid Interne Bedrijfsvoering en Control. Er werken ongeveer 300 medewerkers bij Servicepunt71.

Het profiel

Servicepunt71 voert centraal regie op de bedrijfsgeneeskundige dienstverlening voor de vijf organisatie. Dit is een nieuwe taak voor Servicepunt71 en moet nog worden opgebouwd. Het uitgangspunt daarbij is een dienstverlening die gekenmerkt wordt door betrokkenheid en oog voor wat er in de bredere context binnen de organisaties speelt. Onze vijf organisaties zijn steeds meer gericht om van een curatieve naar een preventieve aanpak te gaan.

Wij zijn dan ook op zoek naar geregistreerde bedrijfsartsen, die niet alleen ruime ervaring hebben in de curatieve én preventieve arbeids- en bedrijfsgeneeskunde, maar die ook een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling en implementatie van preventief beleid op gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Uw visie sluit aan bij die van Servicepunt71 en haar klantorganisaties, wat inhoudt dat u het eigen regie-model voor leidinggevenden én de gezamenlijke verantwoordelijkheid van management en medewerkers voor goede arbeidsomstandigheden en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. U weet als onafhankelijk deskundige uw visie op bedrijfsgezondheidskundig advies te verbinden aan het organisatiebelang. Daarnaast wordt u gevraagd om met ons mee te denken hoe de dienstverlening op termijn kan worden doorontwikkeld tot een interne, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij de professionele onafhankelijkheid van de interne bedrijfsartsen is gewaarborgd.

De manager HRM is uw eerste aanspreekpunt binnen Servicepunt71. U werkt nauw samen met de HRM-adviseurs van het cluster arbo en gezondheid binnen de Service-eenheid HRM. Vanuit uw rol onderhoudt u nauw contact met de andere HRM-(beleids)adviseurs en het management van de klantorganisaties en Servicepunt71. U overlegt jaarlijks, en op verzoek, vaker met de ondernemingsraden. Het bezoeken van de werkplek behoort tevens tot uw takenpakket.

U heeft ervaring met dienstverlening binnen een overheidsinstelling. Ervaring met uitvoerende functies in de openbare ruimtes en mensen met een arbeidsbeperking is een pré.
U vervult uw functie vanuit de kernwaarden die landelijk door de NVAB zijn opgesteld.

Solliciteren kan tot en met 25 oktober 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten