Projectmanager Risk Management rapportages

Intermediair
GZ0206
Geplaatst op
16-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
546
Status
Gesloten
Referentie
b15

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

De afdeling Risk Management van Rabobank Nederland zoekt een projectmanager voor het verzamelen van data en opstellen rapportages over zogenaamde High Default Portfolio’s (HDP) ten behoeve van een benchmark onderzoek door de European Banking Association. HDP heeft betrekking op corporate, SME en residential mortgage Portfolios.

Gevraagde competenties: goed verwachtingsmanagement, stakeholdermanagement, mensen voor je winnen, verbinden, spin in het web zijn, faciliteren, empatisch.

Van de kandidaten verwachten we aantoonbare ervaring in het domein van Riskmanagement, Basel2/3 en CRD-IV en de toepassing van kredietrisicomodellen en risicorapportage naar toezichthouders.

Werk en denkniveau: WO/HBO

Aantal jaren ervaring in riskmanagement en projectmanagement: minimaal 7 - 10

Onze afdeling
Risk Management (RM) is verantwoordelijk voor het risicobeleid van de Rabobank op groepsniveau en is de 2nd line of defense voor de business binnen de Rabobank. Risk Management adviseert de raad van bestuur en het risk management van de diverse bedrijfsonderdelen. RM draagt er zorg voor en ziet er op toe dat risicomanagement een integraal onderdeel is van het besluitvormingsproces. RM voert nieuwe regelgeving in op het gebied van risicomanagement en is ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van Risico gerelateerde onderzoeken door toezichthouders zoals de ECB.
Deze context biedt een breed en aantrekkelijk perspectief aan de professionals die voor Risk Management werkzaam zijn.
Kernwaarden van Risk Management zijn professionaliteit, groepsbelang, eigen verantwoordelijkheid, transparantie en kennis delen.

Binnen het onderdeel Risk Management is de afdeling Credit Risk opgesteld voor het ontwikkelen en onderhouden van het kredietrisico raamwerk, het voorzieningenproces, credit portfolio management en kredietrisicomodellering. Deze afdeling ziet zich geplaatst voor de uitdaging om dit benchmarkingonderzoek volgens de richtlijnen van de EBA uit te uitvoeren.

Intakes: in overleg

Start

2 november

Eind

30 april

Uren

36

Interesse? Reageer met CV (word), motivatie (max 2000 tekens) en uurtarief incl reiskosten voor 19 oktober 16.00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-10-2015 14:04
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten