Ontwikkelaar/Beheerder (GIS)

Opdrachtgever
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Assen
Reacties
0
Bekeken
414
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste L.S.,

Deze aanvraag is inmiddels gesloten.


Omschrijving

Betreft de inzet in een beheerteam dat nauw samenwerkt met project waarbinnen tooling en register worden ontwikkeld ten behoeve van geo-informatie. Ontwikkeling vindt plaats op basis van ESRI ArcGis Server, GeoCortex, javascript, java, oracle. De gevraagde beheerder / ontwikkelaar moet gaan bijdragen aan het ontwikkelen van functionaliteit en daarnaast een bijdrage leveren aan het opstellen van specifieke richtlijnen voor de ontwikkeling van GIS functies.

De basis is om vanuit een beheer organisatie input te leveren voor het ontwikkelen van functie verbeteringen en functionaliteit dit in nauwe samenhang met de verschillende betrokken partijen. We werken met Java, Python, Oracle, Javascript, GeoCortex Essentials, WMX, ArcGis Server

Voor dit specifieke domein is grondige kennis vereist van Java(J2SE) Python en Hibernate. Daarnaast ervaring en actuele kennis van Esri 10.2 en 10.3 software, ArcGis Portal en Server hoger dan 10.1 en weblogic. Daarnaast een gedreven interesse in GeoCortex Essentials.

Samenwerken, communicatief sterk, lerend vermogen, analytisch en logisch denken. Kunnen helicopteren en verbanden zien tussen de dynamiek van projecten. dezeeontwikkeling en beheer van applicaties.

Standplaats is Assen, voertaal binnen het team is Nederlands.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten