Toezichthouder beheer hoofdnetten Amsterdam (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
17-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1044
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-10-2015 om 12:00 uur

Als vakbekwame en zelfstandige toezichthouder ga je je breed inzetten voor de projecten in uitvoering. Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn, vaak op meerdere locaties en projecten tegelijk. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer en bent eerste aanspreekpunt voor de aannemer, daarvoor ken je het bestek of ander contract tot in de details. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten en daar richt je je op bij controle van het werk van de aannemer. Als toezichthouder neem je een groot deel van de administratieve kant van het werk op je. Je beheert de stukken, maakt verslagen van bouwvergaderingen, beoordeelt termijnstaten, stelt weekrapporten op, zorgt dat het dossier goed bijgehouden wordt en hebt ervaring met risico gestuurd werken en een gevoel op welk moment aanwezigheid op het werk vereist is. Tijdens de ontwerpfase ben je betrokken bij het toetsen van het bestek op uitvoerbaarheid. Je werkt nauw samen met de projectleiders, voorbereiders en specialisten van het ingenieursbureau.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en praktisch ingestelde ervaren (senior) toezichthouder die goed in teamverband kan werken, kennis en ervaring heeft met (Amsterdamse) procedures en beschikt over een netwerk binnen Amsterdam. Ook kan de toezichthouder, bij afwezigheid van de directievoerder, als (tweede) directievoerder optreden. Specifieke kennis op het gebied van wegenbouw en asfalt, waarbij ervaring en kennis in asfaltonderhoud een pré is. Heeft ervaring met, en kennis van, OMOP-contracten en raamcontracten. Goede kennis van het wegennet van Amsterdam en de verkeerssituatie. Bij afwezigheid dient de toezichthouder zelf voor vervanging te (kunnen) zorgen

Je kan ook ingezet worden voor monitoringactiviteiten tijdens uitvoering van het project. Je gaat werkzaamheden uitvoeren op projecten voor onderhoud en reconstructies van wegen. De complexiteit zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen, maar meestal in alle drie. Over je werk communiceer je naar projectleider en directievoerder

Eisen

beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele Techniek.
minimaal 5 jaar recente ervaring met toezicht en/of directievoering op een of meerdere van de volgende terreinen: maaiveldinrichting, infrastructuur, kabels en leidingen, groen en sloopwerken.
in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring kennis van en ervaring met diverse contractvormen, waaronder raamcontracten, overeenkomst met open posten (OMOP).
kennis van relevante wet- en regelgeving.
in het bezit van de volgende certificaten

  • VCA

  • RAW

  • UAV

heeft een goed netwerk bij de Amsterdamse diensten en bedrijven zoals netbeheerders.
is bereid om onregelmatig te werken (omdat het werk betreft op hoofdnetten, vinden de werkzaamheden veelal plaats in de avond, nacht en weekend) en is flexibel in te zetten (om piekbelasting van meer dan 36 uur/week, met name in de periode tussen april en oktober, op te kunnen vangen en tijdens deze pieken 24/7 beschikbaar te zijn).
ervaring met VISI en KPD besteksadministratie.
(bij voorkeur) woonachtig te zijn in Amsterdam of binnen 45 minuten op het werk te kunnen zijn om bij calamiteiten snel te kunnen reageren.

Wensen

heeft ervaring als voorbereider/tekenaar.
minimaal 5 jaar ervaring met de Amsterdamse procedures in de uitvoeringsfase.
goede kennis van (het wegennet) Amsterdam.
in de afgelopen 4 jaar als taak bij projecten: bijhouden vergunningen.
risico gestuurd gewerkt, geparticipeerd in risicosessies en risicodossiers bijgehouden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten