Projectmanager (WPI)

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
17-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Regio Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
1070
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-776

Omschrijving

Voor een 100.000+ gemeente in de Randstad, zoeken wij een Projectmanager Jaarrekening Werk, Participatie en Inkomen (WPI) voor de functionele aansturing van de teams Debiteuren/Crediteuren, Grootboek en betalingsverkeer ter ondersteuning van Werk, Participatie en Inkomen (WPI).

 

Werk, Participatie en Inkomen (WPI) is per 1 juli 2015 overgegaan op AFS (JD Edwards) en heeft nog weinig ervaring met dit boekhoudpakket en de bijbehorende werkwijzen. Daarnaast beheert WPI het grootste subsysteem van de gemeente, Socrates (uitkeringen). De expliciete knip tussen de lijnverantwoordelijkheden en de verantwoordelijkheden van Financiën moet nog verder worden uitgewerkt.
In 2014 is de jaarrekening moeizaam tot stand gekomen. De doorlooptijd was langer dan gepland en afgesproken. Bij de jaarrekeningcontrole heeft de accountant een aantal bevindingen en aanbevelingen gedaan. Hieraan moet opvolging gegeven worden.

Taken

Een aanzet maken tot het opzetten van een goed functionerend financieel administratieteam, waarbij invulling wordt gegeven aan partnerschap met Planning, Control &Kwaliteit (PC&K) van de Clusterstaf Sociaal en de lijnorganisatie WPI
Draagt zorg voor de totstandkoming van een kwalitatief goede en tijdige administratie ten behoeve van de jaarrekening. Aansluitend in de voorbereiding daartoe, ook de totstandkoming van goede periodeafsluitingen
Dagelijks functioneel leiding geven op de Triade aan de teams Debiteuren/Crediteuren en Grootboek en Betalingsverkeer, voor wat betreft het jaarrekeningtraject.
Daarnaast is het een opdracht om duidelijkheid te brengen in de taken, rollen en verantwoordelijkheden van deze medewerkers.

Vereisten

Een hbo(+) diploma in de richting van financiën / bedrijfseconomie of andere relevante richting
Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement in complexe (bestuurlijke) organisaties
Ervaring met leidinggeven op tactisch en operationeel niveau op financiële administraties
Ervaring met, en kennis van JD Edwards systemen
Ervaring met, en kennis van financiële administraties binnen een G4 gemeente

Competenties

Sterk in de schoenen staan
Hands-on, weten waar je het over hebt, en wensen en complexe vraagstukken t.a.v. de financiële administratie om kunnen zetten naar concrete acties
Resultaatgerichte aanpak waarbij aandacht is voor individuele medewerkers en voor de samenwerking
Omgevingsbewust zijn en goed kunnen acteren in een politieke omgeving.

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    19-10-2015 13:16
    Plaats
    Zoetermeer

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten