Consulent WMO

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Emmeloord
Reacties
0
Bekeken
361
Status
Gesloten
Referentie
BCFHI273

Omschrijving

Het cluster Uitvoering Sociaal Domein (USD) is voor het team Klantmanagement op zoek naar een per direct inzetbare parttime consulent WMO. Dit betreft een tijdelijke opdracht voor 24 uur per week.

Het cluster USD bestaat uit twee teams: Klantmanagement en Klantondersteuning/Bedrijfsbureau. Het team Klantmanagement ondersteunt de klanten bij het participeren in de samenleving. Dat kan onder andere door het inzetten van een reintegratietraject en/of door een WMO-arrangement. Daarnaast vervult het team taken op het terrein van de leerplicht en de werkgeversbenadering.

Als consulent WMO ben je verantwoordelijk voor de brede intake van klanten die er melding van hebben gedaan dat zij een beperking ondervinden bij het deelnemen aan de samenleving. Een belangrijk onderdeel van je werk is het voeren van de kantelgesprekken bij klanten thuis. Dit betekent dat je samen met de klant in beeld brengt welke vragen er zijn, welk resultaat de klant wil bereiken en welke oplossingen mogelijk zijn. Hierbij kijk je eerst naar wat de klant zelf kan, wat gezinsleden kunnen en vervolgens wat het netwerk van de klant kan doen. Ook is er de mogelijkheid om door te verwijzen naar onze maatschappelijke partners. Als blijkt dat de oplossing hierin niet te vinden is, dan kun je kijken naar algemene of collectieve voorzieningen. In de laatste plaats kan aan de orde komen dat je een indicatie moet stellen voor een individuele voorziening.

Je hebt oog voor de persoonlijke situatie van de klanten, je hebt het lef en het vermogen om ook buiten de vastgestelde kaders oplossingen te vinden. Verder vraag je offertes aan en beoordeel je offertes van WMO voorzieningen, stel je rapportages en beschikkingen op.

Kandidaatomschrijving
Wij zoeken iemand met gedegen ervaring in een soortgelijke functie als consulent WMO bij een gemeente. Recente ervaring met het werken met GWS4all is belangrijk. Verder ben je vanaf 2 november a.s. 24 uur per week beschikbaar. In je werk ben je resultaatgericht, heb je een analytisch- en emphatisch vermogen en kun je goed samenwerken en verbinding leggen naar andere (maatschappelijke) partners. Vanzelfsprekend weet je daarbij je verantwoordelijkheid te nemen en oplossingsgericht te handelen.

Eisen
Beschikbaarheid
Op CV aantoonbaar en geverifieerd per 2 november 2015 beschikbaar voor 24 uur per week.
Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 9 maanden werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, als consulent WMO bij een gemeente.
Referentie vereist
Systeemkennis
Op CV aantoonbaar minimaal 9 maanden werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, met GWS4all.

Gunningscriteria
Systeemkennis
Op CV aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar met GWS4all.
Werkervaring
Op CV aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, als consulent WMO bij een gemeente

Aanvang opdracht

2-11-2015

Voltooiing opdracht

31-12-2015

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Emmeloord

Vakgebied

Sociale zaken & Werkgelegenheid

Uren

24 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten