Architect te Den Haag

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten
Referentie
ht-Architect

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Het team Projecten van de divisie Infrastructuur is verantwoordelijk voor alle Infrastructuur projecten voor onze opdrachtgever Rijksdienst voor Identiteitsgegevens. Die dienstverlening betreft het rekencentrum van RvIG voor de stelsels rondom de Gemeentelijke Bevolkingsadministratie (o.a. GBA-V, BRP, RNI, BV-BSN). Voor het rekencentrum gelden zeer hoge eisen m.b.t. beschikbaarheid en veiligheid. De projecten bestaan uit een mix van projecten ten behoeve van onze opdrachtgever en interne projecten tbv de verandering/vernieuwing van onze infrastructuur. Het team bestaat uit projectleiders, solution architecten en technisch specialisten. Wij zoeken een enthousiaste gedreven senior Architect ter uitbreiding van het team.

Werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen, vaststellen, bewaken en communiceren van het technologiedeel van de architectuur en adviseert hierover de directie, het bestuur en het management.

 • Je gebruikt architectuur en ontwerp als vertaalslag tussen missie en visie aan de ene kant en beleid en ontwikkeling aan de andere kant.

 • Je geeft mede vorm aan de inrichting van de organisatie en de onderlinge samenhang op het gebied van bedrijfsprocessen, informatievoorziening, applicaties en ICT-infrastructuur en gebruikte tools en technologie.

 • Je stuurt inhoudelijk veranderingsprocessen aan en weet hiervoor intern draagvlak te creĆ«ren.

 • Is continu bezig met het managen van het spanningsveld tussen de korte termijn behoefte en het langere termijn beleid.

 • Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van met name technische standaarden, uitgangspunten en principes die richting geven aan de selectie, de ontwikkeling en de implementatie van de informatievoorziening.

 • Je draagt zorg voor standaardisatie, conform architectuurprincipes, en de daarmee samenhangende reductie in complexiteit en kosten van processen en de daarvoor benodigde ICT-Infrastructuur.

 • Enkele specifieke taken zijn: Het maken en helpen gebruiken van beroepsproducten, het geven van workshops, meewerken in projecten onder architectuur en het reviewen en verbeteren van plannen, realisaties, ontwerpen en architecturen.

 • Je ondersteunt de teamleider en de CIB bij het actueel houden van het ISMS; kennis van het ISMS en de manier van gebruik

Kennis en vaardigheden

 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring als architect

 • In staat om visie om te zetten in ontwerpen en tekeningen

 • Je beschikt over algemene kennis van LAN, SAN, WAN, databases, operating systemen en security.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met zowel Infra- als software architectuur.

 • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen en implementeren van complexe omgevingen

 • Aantoonbare Certificering en/of kennis: Togaf, DYA. Product kennis: Linux, VMware, Active Directory, VMware view, Oracle Global Desktop, Sunray, Oracle VDI, Netapp, Cisco SO 27001/2, NORA-IB, VIR-BI, WBP

Persoonlijke vaardigheden

Ondernemersschap. Innovatievermogen, Resultaatgericht, Overtuigingskracht, Samenwerken, Besluitvaardig, Analytisch, Klantgericht, Plannen en organiseren

Overige informatie

Locatie

Den Haag

Start

z.s.m

Deadline

21-10-2015

Duur

31-12-2016 (36 uur per week)

Recruiter voor deze rol

Danielle Hassefras

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief (excl. BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten