Functioneel applicatiebeheerder SharePoint Online

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
3
Bekeken
296
Status
Gesloten
Referentie
302158 - Functioneel applicatieb

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de reactie op de aanvraag n.a.v. onze advertentie op Freelance.nl.

Indien wij voldoende aanknopingspunten zien in je CV nemen wij binnen 2 weken contact met je op om de details van de opdracht te bespreken.

Mocht je binnen deze termijn geen reactie ontvangen bewaren wij je CV in ons bestand en houden wij eventuele nieuwe projectmogelijkheden voor je in de gaten.

Al onze actuele vacatures tref je aan op onze website: www.harveynash.com/nl/vacatures/

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Joris van Leeuwaarden
Recruitment Consultant
Harvey Nash

T

+31 (0)346 581 058

M

+31 (0)621 847 821


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Rotterdam op zoek naar een Functioneel applicatiebeheerder SharePoint Online/ Office 365.

Proces

Deadline: woensdag 21 oktober 10:00 uur

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

3 maanden, optie op verlenging

Gemiddeld aantal uren per week

32-40

Indicatie/Maximaal tarief

zo scherp mogelijk

De vorm

De aangeboden kandidaat moet gepresenteerd worden met een persoonsomschrijving en motivatie waarom hij/zij op deze functie past, beschikbaarheid en tarief. De must haves (en eventueel nice to haves) uit het functieprofiel komen nadrukkelijk in het CV naar voren.

De afdeling

De afdeling Document Management valt binnen ‘Facilities’. Facilities is ingericht als regieorganisatie en onderverdeeld in een stafafdeling (bedrijfsvoering en secretariaat), een afdeling Huisvesting, een afdeling Hospitality Management en een afdeling Document Management. Operationele werkzaamheden worden in principe verricht door externe dienstverleners, die gecoördineerd worden door eigen medewerkers. De opdrachtgever streeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Hierin staan de klimaatvoetafdruk en de ambitie om duurzaam in te kopen centraal. Duurzaam is de strategische koers. Facilities onderstreept de merkwaarden en hanteert de volgende uitgangspunten in relatie tot haar dienstverlening: gastvrij, duurzaam, tijd- en plaats onafhankelijk en operational excellence. De afdeling Facilities verleent haar diensten aan ca. 7.000 eindgebruikers die gebruikmaken van kantoor- en bedrijfsruimtenen en bedrijfsmiddelen. Dit doen ze op een sympathieke en verrassende wijze; gastvrijheid is ons uitgangspunt.

De werkzaamheden

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de vertaling van functionele wensen in implementaties van SharePoint.

Als Functioneel Applicatiebeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor de vertaling van functionele wensen in implementaties van SharePoint, één van de document management systemen die worden gebruikt bij deze eindklant. In nauwe samenwerking met jouw team en in samenspraak met de Product Owner Office 365, zorg je voor een optimale afstemming van het systeem op de behoeften van de organisatie. Je verwoordt deze behoeften in heldere functionele voorstellen en bent in staat om zelfstandig ontwerpen op te stellen voor SharePoint Online. Ook voer je alle voorkomende beheeractiviteiten uit, waaronder het verhelpen van verstoringen die eindgebruikers ervaren.

Daarnaast ondersteun je de Informatieconsulenten van onze afdeling en de business keyusers die met SharePoint moeten kunnen werken.

Je draagt een verantwoordelijkheid voor het bewaar- en vernietigingsbeleid, welke wij vormgeven in SharePoint als DMS en Records Center (Digitaal archief). Je houdt zicht op het centraal beheerde Metadatamodel waarlangs sites en bibliotheken worden opgebouwd.

Je geeft trainingen en schrijft gebruikersdocumentatie zoals handleidingen en werkinstructies. Tevens ondersteun je samen met ons team het onderhoud op kennisbanken, workflows en formulierstromen.

Omgeving

Agile/Scrum team Collaboration Center Office 365
Je komt te werken binnen het onderdeel ‘Collaboration Center Office 365’ (CCO365) waar naast SharePoint Online ook Intranet en andere Office onderdelen worden ondersteund. Men werkt met het Agile framework en het CCO365 is één van de scrumteams.
Het team heeft als streven om alle 7.000 collega’s ‘lekker zorgeloos’ te laten werken, binnen de kaders van compliance en ter zake doende bewaartermijnen van documenten/informatie.

 • Het (door)ontwikkelen van het document management systeem en digitaal archief

 • Beheren van het document management systeem en digitaal archief

 • Optimaliseren en opleiden

 • Onderhouden van contacten

Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve instelling en executiekracht. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.

Vereiste ervaring

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in functioneel beheer en aantoonbare affiniteit of ervaring met SharePoint én met document management;

 • Je bent sterk in procesmatig denken;

 • Je hebt ervaring in het ordenen van informatie en het gebruik van metadata;

 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;

 • Je bent integer;

 • Uiteraard ben je stressbestendig, servicegericht en sterk in je communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  20-10-2015 08:47
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-10-2015 11:21
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-10-2015 15:06
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten