Functioneel Applicatiebeheerder/ontwerper te Rotterdam

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
177
Status
Gesloten
Referentie
30151304

Omschrijving

Functioneel Applicatiebeheerder/ontwerper

Functie

Functioneel Applicatiebeheerder SharePoint Online/Office 365

Locatie

Rotterdam

Start

Zsm

Duur

3 maanden, met optie op verlenging

Tarief

geen indicatie bekend

Niveau Medior

Omschrijving

Word jij onze nieuwe Office 365 cloud expert? In deze rol ben je verantwoordelijk voor de vertaling van functionele wensen in implementaties van SharePoint.

Als Functioneel Applicatiebeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor de vertaling van functionele wensen in implementaties van SharePoint, één van de document management systemen die worden gebruikt bij de klant. In nauwe samenwerking met jouw team en in samenspraak met de Product Owner Office 365, zorg je voor een optimale afstemming van het systeem op de behoeften van de organisatie. Je verwoordt deze behoeften in heldere functionele voorstellen en bent in staat om zelfstandig ontwerpen op te stellen voor SharePoint Online. Ook voer je alle voorkomende beheeractiviteiten uit, waaronder het verhelpen van verstoringen die eindgebruikers ervaren.
Daarnaast ondersteun je de Informatieconsulenten van onze afdeling en de business keyusers die met SharePoint moeten kunnen werken.
Je draagt een verantwoordelijkheid voor het bewaar- en vernietigingsbeleid, welke wij vormgeven in SharePoint als DMS en Records Center (Digitaal archief). Je houdt zicht op het centraal beheerde Metadatamodel waarlangs sites en bibliotheken worden opgebouwd.
Je geeft trainingen en schrijft gebruikersdocumentatie zoals handleidingen en werkinstructies. Tevens ondersteun je samen met ons team het onderhoud op kennisbanken, workflows en formulierstromen.

Werkomgeving
De afdeling Document Management valt binnen ‘Facilities’.
Facilities is ingericht als regieorganisatie en onderverdeeld in een stafafdeling (bedrijfsvoering en secretariaat), een afdeling Huisvesting, een afdeling Hospitality Management en een afdeling Document Management. Operationele werkzaamheden worden in principe verricht door externe dienstverleners, die gecoördineerd worden door eigen medewerkers. de opdrachtgever streeft naar een duurzame bedrijfsvoering.

Agile/Scrum team Collaboration Center Office 365
Je komt te werken binnen het onderdeel ‘Collaboration Center Office 365’ (CCO365) waar naast SharePoint Online ook Intranet en andere Office onderdelen worden ondersteund. Onze opdrachtgever werkt met het Agile framework en het CCO365 is één van de scrumteams.

Het team heeft als streven om alle collega’s ‘lekker zorgeloos’ te laten werken, binnen de kaders van compliance en ter zake doende bewaartermijnen van documenten/informatie.

  • Het (door)ontwikkelen van het document management systeem en digitaal archief

  • Beheren van het document management systeem en digitaal archief

  • Optimaliseren en opleiden

  • Onderhouden van contacten

Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve instelling en executiekracht. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.

Daarnaast beschik je over

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in functioneel beheer en aantoonbare affiniteit of ervaring met SharePoint én met document management;

  • Je bent sterk in procesmatig denken;

  • Je hebt ervaring in het ordenen van informatie en het gebruik van metadata;

  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;

  • Je bent integer;

  • Uiteraard ben je stressbestendig, servicegericht en sterk in je communicatie.

Starters met een afgeronde ICT opleiding op hbo/niveau (Bijvoorbeeld IDM) nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren

Heb jij interesse in deze opdracht? Stuur dan voor 21 oktober om 12.00 uur je CV, motivatie, tarief en beschikbaarheiddatum.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten