Procesbegeleider bij aanbestedingen

Intermediair
BAPAS
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80
Op locatie
Almelo
Reacties
1
Bekeken
519
Status
Gesloten
Referentie
tenders / aanbestedingen - proce

Omschrijving

TSN is een grote, landelijk opererende dienstverlener in de sector gezondheidszorg en welzijn, die zich toelegt op laagdrempelige diensten voor huishoudelijke hulp (WMO), verpleging & verzorging (AWBZ) en kraamzorg. TSN werkt via regionale vestigingen, die vanuit het hoofd-kantoor in Twente worden ondersteund door de directie en de stafafdelingen, zoals secretari-aat, control, kwaliteit, P&O, ICT, cliëntenadministratie en facility.

Ook de tenderdesk en de diverse commerciële activiteiten vinden plaats vanuit het hoofdkan-toor. Binnen de tenderdesk, die zich primair richt op aanbestedingen en het (laten) uitbrengen van offertes, is voor een periode van minimaal 3 maanden een sleutelpositie beschikbaar voor een ervaren

Procesbegeleider Tenderdesk Zorg
Almelo – tijdelijk dienstverband

In deze functie begeleid en bewaak je aanbestedingstrajecten binnen het segment WMO, vanaf binnenkomst via de aanbestedingskalender tot en met de afronding en verzending van de offerte. Centraal in jouw rol staan het leveren van een maatwerk product aan de klant, veelal gemeenten, en een optimale communicatie met alle intern en extern betrokkenen ge-durende het hele proces. Voor de totstandkoming van de offerte analyseer je het bestek en maak je de juiste vertaalslag vanuit de vraagstelling. Je stelt de planning op voor het offerte-traject en vervult een coördinerende rol binnen het offerteteam door o.a. het opstellen van voorcalculaties en het maken van afspraken met de betrokkenen. Je verzorgt de correspon-dentie rond het traject en ziet toe op tijdige versturing naar de opdrachtgever. Door anderen (m.n. regiomanagement) gemaakte offertes controleer je op juistheid en kwaliteit. Ook advi-seer je de directie en andere interne partijen bij (al dan niet) uit te brengen offertes. Tenslotte initieer je de opvolging van afspraken en signaleer je tijdig afwijkingen daarop. Communicatie is voor deze functie een kritische succesfactor. Offertes komen tot stand in nauwe samen-spraak met de directeur, de regiomanager en het accountmanagement. Ook overleg je fre-quent met finance & control, met de afdeling communicatie en met de jurist. Extern heb je contact met gemeenten over uitgebrachte of uit te brengen offertes. Ook bezoek je de infor-matiebijeenkomsten rond de aanbesteding, waarbij je een centrale rol hebt bij het beantwoor-den van vragen, het verduidelijken van de voorgestelde aanpak en het adviseren over de werkwijze of de mogelijkheden in het proces. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Commercieel Directeur.

Het werk vindt plaats op interim basis, voor de duur van circa 3 maanden, met daarna moge-lijk een vast dienstverband. In de aanvangsfase valt de formele relatie nader overeen te ko-men, bijvoorbeeld via inhuur als zzp’er of detachering.

Wat wordt er van je gevraagd?

 • HBO / WO opleidingsniveau, bijvoorbeeld CE, bestuurskunde, bedrijfskunde

 • Meerdere jaren relevante ervaring in de zorg

 • In staat zijn contracten zowel commercieel als juridisch te beoordelen

 • Goede kennis van het aanbestedingsrecht en het up-to-date houden ervan

 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

 • Sterke uitdrukkingsvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling

 • Accuratesse en verantwoordelijkheidsgevoel (een onjuiste en/of ontijdige offerte kan lei-den tot financieel risico).

 • Beheersbare woon/werk afstand (Twente)

 • Tijdelijke beschikbaarheid voor minimaal 3 maanden

Trefwoorden

aanbesteding – tender – gezondheidszorg – zorginstelling – “wet maatschappelijke ondersteuning” – WMO – thuiszorg – aanbesteden – contractmanagement – commercieel - juridisch

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-10-2015 10:13
  Plaats
  Doorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten