Medewerker Bezwaar en Beroep

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
226
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

31-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

23-10-2015 om 11:00 uur

De afdeling Bezwaar en Beroep handelt alle bezwaar en beroepsschriften af welke in het kader van de Participatie wet bij de gemeente Amsterdam worden ingediend.
Door sabbatical en langdurige uitval van medewerkers is de capaciteitsvraag ontstaan.

Opdracht

De medewerkers dienen volledig zelfstandig te kunnen werken binnen het kader welke door de WBB, AWb en Participatiewet worden gesteld. Medewerkers dienen zelfstandig in staat te zijn een beslissing op bezwaar dan wel een beroepsschrift te kunnen opstellen. De nadruk ligt op het behandelen van ninimaal 5 bezwaarschriften op grond van de participatie wet, per week.

Functie eisen

afgeronde WO opleiding Rechten is een vereiste
minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbaar werkterrein is een vereiste
ervaring met mediationvaardigheden
ervaring binnen een grote gemeente met minimaal 100.000+ inwoners

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten