Allround ICT-er

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Woerden
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
BCGW15123

Omschrijving

Voor het team ICT zoeken wij een Allround ICT-er voor 32 uur per week voor de duur van 3 maanden (met optie tot verlenging met nog 3 maanden)

Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. Het kloppend hart, waar stad en land elkaar ontmoeten. Waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. De gemeente heeft met haar dorpskernen Harmelen, Kamerik en Zegveld, een uniek en open landschap dat samengaat met een eigentijds en historisch stadshart. Woerden bruist, is dichtbij door haar centrale ligging en er heerst een open en sociaal karakter. Onze medewerkers werken klant- en resultaatgericht met ambitie en passie voor ruim 50.000 inwoners en dragen hiermee bij aan een krachtige identiteit en een mooie toekomst voor Woerden!

Onze organisatie heeft twee opdrachtgevers: het gemeentebestuur van Oudewater en het gemeentebestuur van Woerden. Soms regisserend, soms faciliterend sluiten wij aan bij initiatieven uit de samenleving. Wij laten ons inspireren door iedereen die is betrokken bij Oudewater en Woerden. Dat kunnen inwoners of ondernemers zijn, maar ook mensen die hier werken of recreëren. We hebben oog voor de bijzondere positie van kleine woonkernen en het kenmerkende Groene Hart dat beide gemeenten omringt.
Oudewater en Woerden, inspirerend om voor te werken!

Bij de gemeente Woerden werken ongeveer 375 collega’s in 22 teams.

Het team
Innovatieve ICT staat hoog op de agenda in Woerden. Het team ICT bestaat uit 12 medewerkers, waarvan 7 systeembeheerders. Ze onderhouden het ICT netwerk van de gemeenten Woerden en Oudewater, en de gemeenschappelijke regeling Ferm Werk. Bij elkaar gaat het om 600 werkplekken.

Je taken
Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, performance en onderhoud van het Windows serverpark en de applicaties. Incidenten handel je snel en accuraat af en je documenteert deze nauwkeurig.
Je controleert systemen en applicaties, rapporteert hierover en voert updates uit.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit

Beheren van het (Windows) serverpark
Beheren van de werkplekken (remote desktop server omgeving)
2e lijns support aan gebruikers
Jouw kwaliteiten
Je bent zelfstandig, hebt een proactieve houding en toont graag initiatief. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht. Je bent flexibel met werktijden en bereid om incidenteel buiten kantooruren te werken.

Verder heb je

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van allround ICT beheer in het algemeen en Microsoft Windows beheer in het bijzonder;
Kennis van Windows Server 2003, 2008 R2 en 2012 R2;
Kennis van TopDesk;
Kennis van Exact Globe en Synergy software;
Basiskennis van MSSQL;
Basiskennis van netwerken;
Basiskennis op het gebied van VMWare
Kennis van Linux (Ubuntu)
En ben je communicatief vaardig.

Startdatum 1-11-2015
Einddatum 31-1-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 32

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten