Landschapsarchitecten (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
190
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

2-11-2015

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

23-10-2015 om 9:00 uur

Voor de gebiedsontwikkeling van de Spoorzone in Zwolle moet, als uitwerking van het vastgestelde Kwaliteitsboek, een Masterplan Buitenruimte worden opgesteld. De Spoorzone is een gebied van circa 35 ha.

Door helder te formuleren hoe het kwaliteitsboek wordt vertaald in de buitenruimte gaat de buitenruimte functioneren als een drager voor de kwaliteit. Ook het formuleren van oplossingen voor gebiedsopgaven als bijvoorbeeld doorgaande infrastructuur, wateropgave en hittestress worden opgepakt binnen het Masterplan.

Er zijn 3 fasen;
1 het opstellen van een visie op de buitenruimte.
2 input leveren aan het PvE stationsknoop; oplevering medio januari 2016
3 het Masterplan uitgewerkt voor de gehele Spoorzone; oplevering medio 2016

De werkzaamheden worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met het team ontwerpers van de gemeente. Niet uitgesloten is dat een deel van het tekenwerk onderdeel is van deze opdracht. Voor fasen 1 en 2 wordt een inzet gevraagd van 2 a 3 dagen in de week, voor fase 3 wordt een inzet gevraagd van 1 dag in de week.

Eisen

minimaal 5 jaar, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met leiding geven aan een team
minimaal 5 opdrachten afgerond in de afgelopen 8 jaar, binnen de landschapsontwerp voor een gemeente (die tenminste 3 maanden heeft geduurd)
minimaal 2 concrete complexe stedelijke opgaven uitgevoerd in de afgelopen 8 jaar.
minimaal een afgeronde HBO opleiding

Wensen

minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met leiding geven aan een team landschapsontwerpers en/of stedenbouwkundige
werkervaring met concrete complexe stedelijke opgaven op het gebied van stationsomgevingen, uitgevoerd in de afgelopen 8 jaar
werkervaring als landschapsarchitect
beheersbewust ontwerpen
sturing kunnen geven aan team ontwerpers

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten