ICT Projectmanagement Assistent

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
254
Status
Gesloten
Referentie
1158

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Rol ICT Projectmanagement Assistent
Werkniveau Medior/Senior
Locatie Gouda
Startdatum 26-10-2015
Einddatum 30-09-2016
Aantal uren per week 36
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zorgt namens de Minister van Veiligheid en Justitie voor de tenuitvoerlegging van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen, die na uitspraak van een rechter zijn opgelegd. Met meer dan honderd vestigingen verspreid over het land en zo’n 17.000 medewerkers is DJI één van de grootste organisaties van Nederland. Jaarlijks herbergt DJI voor korte of langere tijd zo'n 70.000 'gasten'. De insluiting vindt plaats in gevangenissen en huizen van bewaring voor volwassenen, in speciale inrichtingen voor jongeren, in forensische psychiatrische centra en in detentie- en uitzetcentra.

De Directie Informatievoorziening (DI) is belast met het beleid en architectuur ten aanzien van (integrale) informatievoorziening. Bij DI is een afdeling Projecten en Programma’s ingericht. De afdeling zorgt onder meer voor het "ketengericht vernieuwen en vervangen van de applicaties" van DJI. Binnen de afdeling worden projecten uitgevoerd onder leiding van een aantal projectmanagers. Voor de ondersteuning van de afdelingsleiding en de projectmanagers zoeken we een enthousiaste Projectmanagement Assistent die van wanten weet. Het gaat om een tijdelijke functie voor maximaal drie jaar.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 • Werk- en denkniveau: MBO/HBO

 • Kennis van methodes voor projectfasering (bij voorkeur Prince-2 certificering)

 • Ervaring met Oracle-EBS (projectadministratie) en het pakket Principal Toolbox

Kennis & vaardigheden

 • Inzicht in methoden en werkwijzen in ICT-projecten

 • Kennis van en vaardig met secretarieel beheer en algemeen secretarieel-administratieve procedures en voorschriften.

 • Kennis van digitale documentatie- en archiveringstechnieken.

 • Inzicht in functionele verhoudingen binnen een ICT-domein

 • Inzicht in relevante administratieve processen binnen de organisatie.

 • Vaardigheid in het ontvangen en te woord staan van medewerkers en derden.

 • Vaardigheid in het verzamelen en inzichtelijk maken van gegevens en het genereren van managementinformatie.

 • Enig inzicht in financiële processen: budgettering, prognoses en realisatie, voor de diverse kostensoorten in een ICT-project.

 • Vaardig in gebruik van MS-Office.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Aanvullingen op het functieprofiel en de taken

Als ICT Projectmanagement Assistent ondersteun je één of meer managers van ICT-projecten op het gebied van onder andere stuurgroep voorbereiding en verslaglegging, agendavoering, personeel inhuur en projectrapportage. Je fungeert als vraagbaak voor de medewerkers van de projecten voor de ondersteunende functies.

Voor de uitvoering van ondersteunende functies schakel je met onze Shared Service centra. Maandelijks verzamel je de informatie ten behoeve van het opstellen van de maandrapportages. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden in de ondersteunende financiële systemen. Je bent gewend aan het zelfstandig indelen van je werkzaamheden.

GEDRAGSKENMERKEN

Competenties

Klantgerichtheid, voortgangscontrole, plannen en organiseren, organisatiesensitief, communicatief,samenwerken, integriteit, leervermogen, flexibel, stressbestendig, proactief, nauwkeurig omgaan met je omgeving.

Je bent tactvol en weet een dienstverlenende houding goed te combineren met assertiviteit als de situatie daar om vraagt. Je weet afspraken helder te maken en komt deze na. Zorgvuldig omgaan met informatie is een vanzelfsprekendheid voor je. Je bent gewend zelfstandig te werken en weet prioriteiten te stellen.

Criteria voor de gunning

De criteria op basis waarvan de gunning van deze opdracht plaatsvindt zijn in de CV-ronde de competenties, de (via referenties) aangetoonde kennis en ervaring, de bespreking van de vereiste kennis en ervaring en het geoffreerde uurtarief. Getoetst wordt op de verhouding “prestatie-prijs”.In de gesprekken wordt verder getoetst op onze indruk van de professionaliteit en op persoonlijke “klik” met de betreffende kandidaat.

EXTRA INFORMATIE

 • Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure. De kandidaat mag alleen starten als de uitslag van het antecedentenonderzoek positief is bevonden.

 • DJI vergoedt geen reis- en verblijfskosten, ook niet voor dienstreizen.

 • Opzegtermijn: 1 maand.

 • Kandidaten die in vaste dienst zijn geweest bij DJI mogen binnen twee jaar na uitdiensttreding niet aangeboden worden.

 • CV's van partijen die belanghebbende zijn bij projecten in aanbesteding (bijv. BVJ) kunnen niet in behandeling worden genomen.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten