Senior Business Concultant

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
884
Status
Gesloten
Referentie
PB/EL

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Ormer ICT zoekt voor een opdrachtgever in Amsterdam een Senior Business Consultant

Startdatum 2-11-2015
Einddatum 1-10-2016
Optie tot verlenging ja 24 maanden
Aantal uur per week 38

Toelichting aantal uur per week
Minimaal 32 uren per week

Voor het team Online Dienstverlening Werkgevers zijn we op zoek naar een senior business consultant die kennis heeft op vlak van ontwikkeling van digitale dienstverlening, te weten (digitale) klant interactie, customer journey, digitale ontwikkelingsmogelijkheden en digitale dienstverleningsconcepten. Daarnaast zoeken we iemand die kennis heeft op het vlak van authenticatie en machtigen, met name op vlak van werkgeversdienstverlening. Als senior business consultant vertegenwoordig je de divisie Klant en Service en de afdeling Informatiemanagement in het bijzonder in een aantal projecten. Je voert een coördinerende en richtinggevende rol uit (businessanalisten, informatieanalisten, procesontwerper) binnen het team.
Je voert impactanalyses en businessontwerpen copafijthbreed uit. Je schrijft ook adviesnotities over oplossingsrichtingen en besluitvorming. De projecten waaraan je werkt hebben betrekking op de interactie met klanten op de website (zoals interactieontwerp, uploadfunctie, machtigingsstructuren etc. ) en de klantinteractie voor vragen en klachten. Je schakelt snel op het vlak van ICT, omdat de projecten een grote ICT component hebben.
Je bent in staat snel informatie te verwerken en te delen, te schakelen met de diverse belanghebbende partijen en te zorgen voor draagvlak. Binnen het team Klant & Service Informatiemanagement Digitale Dienstverlening werkgevers zoeken wij een business consultant met verstand van digitale klantinteractie & ontwikkelingsmogelijkheden, die vanuit werkgeversperspectief aan analyses en business ontwerpen werkt.

Eisen

U dient één referentie van een relevante opdracht in. Deze moet u opnemen in uw cv en als één document uploaden. U vermeldt opdrachtgever, telefoonnummer, begin/einddatum (niet ouder dan 1 jaar), uur per week, omschrijving werkzaamheden en resultaat.

Minimaal 3 jaar werkervaring als Business Consultant in de afgelopen 5 jaar

Minimaal 1 aantoonbare opdracht waaruit blijkt dat u in staat bent gebleken tot het creëren van draagvlak en verbinding te leggen binnen een grote organisatie waarbij de belangen van de verschillende organisatieonderdelen uit.

In de afgelopen 4 jaar aantoonbare expertise en ervaring op het gebied van Customer journey, klantinteractie (ontwerp) en online dienstverlening. (beschrijf dit duidelijk in uw CV)

Heeft in de afgelopen 2 jaar adviesnotities opgesteld (beschrijf dit duidelijk in uw CV)

Aantoonbare expertise op vlak van authenticatie en machtigen (beschrijf dit duidelijk in uw CV)

In de afgelopen 2 jaar heb je aan een groot project meegewerkt met een complexe ICT component, benoem deze in uw CV.

In de afgelopen 2 jaar heb je minimaal een business ontwerp opgesteld, scopafijth breed, benoem een voorbeeld in uw CV.

Contactpersoon Plony Baas

Sluitingsdatum 21 oktober 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-10-2015 09:33
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten