Dienstverlening en Informatie - senior projectleider

Intermediair
Pro-Act IT
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
318
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Omschrijving

Je bent direct beschikbaar voor drie maanden.
Het aantal uur is 36 uur per week. Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities.

Tarief: marktconform.

Het onderdeel Dienstverlening van het cluster Dienstverlening en Informatie bestaat uit de afdelingen Stadsloketten, Onderzoek & Ontwikkeling, het Contactcenter Amsterdam (CCA), Online en Operations Support.

Als senior projectleider maak je onderdeel uit van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Deze afdeling zorgt voor de vernieuwing van de gehele gemeentelijke dienstverlening. Dit vindt plaats in nauwe samenwerking met zowel de operationele afdelingen binnen de eigen organisatie als de producteigenaren bij de diverse diensten en stadsdelen.

Opdracht
Je vertaalt de doelen op het gebied van dienstverlening naar project- of programmavoorstellen. Bij het vormgeven daarvan benut je kansen die technologische en maatschappelijke ontwikkelingen bieden om de dienstverlening op een hoger niveau te brengen. Daarbij werk je samen met stakeholders en experts binnen en buiten de gemeente.

Je maakt projectplannen en zorgt voor de realisatie hiervan. Je zorgt voor een gedegen programma- en projectvoorbereiding zodat deze zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Daarbij heb je oog voor verschillende belangen en ben je in staat om die bij elkaar te brengen.

De innovatie en vernieuwing waarop de programma’s en projecten zich richten hebben impact op bestaande werkwijzen. Jij bent in staat om de risico’s van die veranderingen in te schatten en initiatieven te nemen om het veranderingsproces op gang te brengen en te begeleiden.

Aanpak
Van aanvraag tot oplevering ben jij, vanuit jouw ervaring als projectleider, in staat om een multidisciplinair team aan te sturen, waarbij je zwaartepunt ligt op een gedegen begrip van dienstverlening. Je bewaakt de voortgang van programma’s en projecten op zowel functioneel, technisch, financieel als administratief vlak waarbij je rekening houdt met de geldende gemeentelijke regelgeving en kwaliteitseisen. Daarbij houd jij je ogen open voor ontwikkelingen die kansen bieden voor verbeteringen in lopende projecten of programma’s.

Periodiek rapporteer je over de voorgang en de gemaakte kosten en initieer je continu potentiële verbeteringen. Je rapporteert aan de manager Onderzoek en Ontwikkeling over onder andere de voortgang, de doelstellingen en de bijbehorende budgetten.

Je voegt een curriculum vitae van de kandidaat toe in de map achter deze vraag, waarin duidelijk zijn/haar werkervaring blijkt zoals in de eisen en wensen hierna beschreven. Het CV is in het Nederlands geschreven en maximaal 5 pagina’s lang.

Je beschikt over WO werk- en denkniveau én een WO diploma.

Je hebt de afgelopen 5 jaar grote, complexe multidisciplinaire programma’s en projecten gemanaged, waarvan een substantieel deel in een klantcontactorganisatie.

Je hebt aantoonbaar ervaring met veranderingsprocessen in (grotere) organisaties met een veelheid aan (soms conflicterende) belangen.

Je bent een stevig persoonlijkheid die overtuigingskracht en doorzettingsvermogen combineert met creativiteit en flexibiliteit om doelen te bereiken.

Je hebt ervaring met projecten gebaseerd op de PRINCE2 en Lean methodiek.

competenties

analytisch vermogen, omgevingsbewustzijn, samenwerken, relatiebeheer, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht, planmatig werken en prioriteiten stellen.

Je hebt ervaring met het aansturen van een projectteam (met daarbij uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden).

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
•CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;
•Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;
•Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
•Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

Let op!!!
•Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
•Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
•U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten