Docent Noors gezocht

Opdrachtgever
Leidse Onderwijsinstellingen
Geplaatst op
20-10-2015
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
515
Status
Gesloten

Omschrijving

Docent Noors gezocht!
Op freelance basis

De LOI is dé afstandsopleider van Nederland met een zeer ruim aanbod aan opleidingen, van korte beroepsgerichte cursussen tot volledige bacheloropleidingen. Op dit moment is de LOI per direct op zoek naar een docent Noors!

De functie
Als docent ben je verantwoordelijk voor het op afstand begeleiden van studenten. Via de online leeromgeving geef je aanwijzingen en suggesties ter verbetering van studieactiviteiten. Je bent daarnaast inzetbaar als corrector van examens en toetsen.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde en relevante beroepsopleiding in het onderhavige vakgebied (hbo/wo).

  • Je hebt recente werkervaring of werkt nog in de genoemde specialisatie.

  • Je hebt bij voorkeur didactische/onderwijskundige ervaring.

Extra informatie
Deze functie kent een grote mate van vrijheid, omdat je vanuit huis in je eigen tijd de student kunt begeleiden. Omdat dit wel binnen vaste termijnen dient te gebeuren, ontvang je dagelijks een update van de openstaande taken.

Ons aanbod
Wij willen je graag betrekken bij ons product en zien ‘onze’ freelancers echt als onderdeel van de organisatie. Werken als docent bij LOI betekent een verantwoordelijke en deels zelfstandige positie in een professionele organisatie. Geen vast dienstverband, wel een hechte samenwerkingsrelatie met een wederzijdse loyaliteit.

Deze functie willen wij per direct vervullen. Indien je interesse hebt verzoeken wij je om een motivatie te plaatsen onder toevoeging van een CV.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten