Controller Sociaal Domein

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
1
Bekeken
406
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

9-11-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

29-10-2015 om 9:00 uur

In verband met het vormgeven van een monitoringsysteem ten behoeve van de administratieve processen, bekostiging en verantwoordelijkheden in het Sociaal Domein zoeken wij tijdelijke ondersteuning van onze Controller Sociaal Domein.

De belangrijkste taak is het in beeld krijgen en monitoren van de geldstromen binnen de ketenpartners in het Sociaal Domein. Concreet betekent dit dat je lijstwerk van financiële verplichtingen van ingekochte zorgtrajecten en pgb’s ter onderbouwing van transitorische posten in de jaarrekening gaat opstellen.
Verder ga je analyses maken van geboekte kosten, stel je correctieboekingen op en maak je administratieve begrotingswijzigingen.

Functie eisen

minimaal een afgeronde financieel-economische HBO-opleiding is een vereiste.
minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar met één of meerdere onderstaande financieringsvraagstukken binnen het Sociaal Domein: 1. Het opstellen van lijstwerk van financiële verplichtingen van ingekochte zorgtrajecten en pgb’s ter onderbouwing van transitorische posten in de jaarrekening; 2. Het maken van analyses van geboekte kosten; 3. Het opstellen van correctieboekingen; 4. Het maken van administratieve begrotingswijzigingen.
minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, met Key2Financiën van Centric.
minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, als financieel adviseur en/of financieel medewerker voor óf bij een gemeentelijke organisatie.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-10-2015 17:48
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten