RO Jurist (Afd. Advies)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
219
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

16-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36 (Het exacte aantal uur/week wordt nader bepaald).

Sluitingsdatum

29-10-2015 om 9:00 uur

De tijdelijke RO jurist zal als trekker optreden in de bestemmingsplanprocedures. Je dient zelfstandig bestemmingsplannen te kunnen vervaardigen in een projectmatige omgeving. Het betreft in hoofdzaak procedures in complexe ontwikkelingsgerichte projecten en de actualisering van bestemmingsplannen.

We zoeken een teamspeler die in staat is om samen met collega’s van uiteenlopende disciplines in projectverband resultaten te boeken. Oplossingsgericht, maar met oog voor de juridische positie en consequenties.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde WO opleiding en minimaal 3 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente en je bent goed op de hoogte van recente beleidsontwikkelingen. Je hebt gevoel voor een politieke- en bestuurlijke omgeving.
Als adviseur opereer je zelfstandig en ben je resultaatgericht. Je kunt uitstekend in een team samenwerken. Door jouw enthousiasme ben je in staat mensen te motiveren. Je hebt daadkracht, kunt planmatig en procesmatig denken.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Je werkt aan meerdere opdrachten waarbij integraal denken en werken van belang is.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten