Business Consultant digitale dienstverlening senior

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75-85
Op locatie
Amsterdam Sloterdijk
Reacties
1
Bekeken
834
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

2-11-2015

Einddatum

1-10-2016

Optie op verlenging

Ja (met 2x 1 jr)

Aantal uur per week

32-36-38 (in overleg)

Sluitingsdatum

22-10-2015 om 16:00 uur

Voor het team Online Dienstverlening Werkgevers zijn we op zoek naar een senior business consultant die kennis heeft op vlak van ontwikkeling van digitale dienstverlening, te weten (digitale) klant interactie, customer journey, digitale ontwikkelingsmogelijkheden en digitale dienstverleningsconcepten. Daarnaast zoeken we iemand die kennis heeft op het vlak van authenticatie en machtigen, met name op vlak van werkgeversdienstverlening. Als senior business consultant vertegenwoordig je de divisie Klant en Service en de afdeling Informatiemanagement in het bijzonder in een aantal projecten. Je voert een coƶrdinerende en richtinggevende rol uit (businessanalisten, informatieanalisten, procesontwerper) binnen het team.

Je voert impactanalyses en businessontwerpen copafijthbreed uit. Je schrijft ook adviesnotities over oplossingsrichtingen en besluitvorming. De projecten waaraan je werkt hebben betrekking op de interactie met klanten op de website (zoals interactieontwerp, uploadfunctie, machtigingsstructuren etc. ) en de klantinteractie voor vragen en klachten. Je schakelt snel op het vlak van ICT, omdat de projecten een grote ICT component hebben.

Je bent in staat snel informatie te verwerken en te delen, te schakelen met de diverse belanghebbende partijen en te zorgen voor draagvlak. Binnen het team Klant & Service Informatiemanagement Digitale Dienstverlening werkgevers zoeken wij een business consultant met verstand van digitale klantinteractie & ontwikkelingsmogelijkheden, die vanuit werkgeversperspectief aan analyses en business ontwerpen werkt.

Wij zoeken iemand die minimaal 32 upw beschikbaar is. 36 en 38 upw is ook bespreekbaar.

Functie eisen

Minimaal 3 jaar werkervaring als Business Consultant in de afgelopen 5 jaar.
Heeft aantoonbaar HBO/WO denk- en werkniveau.
Minimaal 1 aantoonbare opdracht waaruit blijkt dat u in staat bent gebleken tot het creƫren van draagvlak en verbinding te leggen binnen een grote organisatie waarbij de belangen van de verschillende organisatieonderdelen uit.
In de afgelopen 4 jaar aantoonbare expertise en ervaring op het gebied van Customer journey, klantinteractie (ontwerp) en online dienstverlening.
Heeft in de afgelopen 2 jaar adviesnotities opgesteld.
Aantoonbare expertise op vlak van authenticatie en machtigen.
In de afgelopen 2 jaar heb je aan een groot project meegewerkt met een complexe ICT componen.
In de afgelopen 2 jaar heb je minimaal een business ontwerp opgesteld, scopafijth breed.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-10-2015 09:42
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten