Ervaren Helpdeskmedewerker Onderwijs

Intermediair
Novaccent
Geplaatst op
20-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
394
Status
Gesloten
Referentie
NOK01026

Omschrijving

Opdracht omschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers, een onderwijsinstelling in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een Medewerker Helpdesk ABO.

 De onderwijsinstelling is met zo’n 25 duizend studenten de vijfde universiteit van Nederland. Zij heeft een uitstekende reputatie op de terreinen Economie, Bedrijfskunde en Gezondheid, versterkt met Rechtsgeleerdheid, Sociale Wetenschappen, Historische en Kunstwetenschappen en Wijsbegeerte. Er zijn ca 2600 mensen werkzaam waarvan 2000 direct in relatie tot onderwijs en onderzoek en 600 indirect. Het SSC OO&S is een ondersteunende dienst waar ca 100 medewerkers de administratieve processen op het terrein van Onderwijs-­ en onderzoeksondersteuning uitvoeren. Binnen OOS is het team Advies en Beheer Onderwijssystemen (ABO) actief, verantwoordelijk voor het beheer van de onderwijssystemen en ondersteunt de eindgebruikers actie bij de uitvoering van hun onderwijsprocessen. Het  team  ABO  is  eind  2014  ontstaan.  Binnen  het  team  is  dringend  behoefte  om  de  helpdeskfunctie  verder  uit  te  bouwen  en  deze  werkzaamheden  binnen  een  helpdesk  te  concentreren. Enerzijds  om  de  (eind)gebruikers  beter  te  bedienen  en  anderzijds  om  tijd  vrij  te  maken  binnen  de  beheerafdeling.

 Bij invulling van de ondersteuning door het SSC OO&S wordt gewerkt aan een herinrichting en uitbreiding van het onderwijsinformatiesysteem. Daarvoor worden meerdere informatie systemen gebruikt. Voor de helpdeskfunctie wordt Topdesk ingezet. Op termijn wordt voor deze functionaliteit Planon ingezet.

 Bij het beheer van informatiesystemen gaat het enerzijds om het ‘ in de lucht houden’ van de systemen en anderzijds het gecontroleerd veranderen ervan. De helpdesk fungeert als eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers.

 Taken / producten in de opdracht
Onderdeel uitmaken van het functioneel beheer team
Gebruikersondersteuning
Telefonische helpdesk
1e en 2e lijnshelpdesk
Zelfstandig afhandelen van calls uit Topdesk
Verzamelen en signaleren van problemen
Inventariseren wijzigingsverzoeken Onderwijssystemen uit Topdesk
Zelfstandig afhandelen van incidenten
Vervaardigt dashboard met betrekking tot call afhandeling en houdt deze up-to-date

Project vereisten
Minimaal HBO niveau
Ervaring binnen het hoger onderwijs is een must
Kennis van BiSL is een pre
Kennis van ITIL is een must
Goede kennis van de engelse taal

Project condities

Begin opdracht

zo spoedig mogelijk

Duur van de opdracht

maandelijkse evaluatie

Uren per week

minimaal 24 uur per week

De aanbieder dient rekening te houden met interviewrondes op 4 november 2015 tussen 12:00 uur en 15:00 uur.

Reageren op deze aanvraag kan tot en met 28 oktober 2015 om 09:00.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten