Jr. Medewerker Operations & Support

Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
20-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
25
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
326
Status
Gesloten
Referentie
246821-43

Afrondingstoelichting

gesloten


TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Begindatum

16 november 2015

Einddatum

1 maart 2016

Optie tot verlenging

Ja

Contractvorm

Detachering

Dagen per week

5

Uren

36

Tariefindicatie

€25,00 all-in, exclusief btw

Plaats

Amsterdam

Regio

Noord-Holland

Opdrachtbeschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van onze bedrijfskritische infrastructurele ketens door middel van gestandaardiseerde IT servicemanagement processen. Continuïteit en beschikbaarheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Functie-eisen
Je bent een teamplayer en kunt op een begrijpelijke en acceptabele wijze een boodschap overbrengen aan anderen. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt een sterk analytisch vermogen om situaties goed in te schatten en te interpreteren. Je bent stressbestendig, je durft initiatieven te nemen en je bent resultaatgericht.

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

  • Je bent MCSA of MCITP gecertificeerd, CCNA, ITIL of IEC/ISO20000 is een pre.

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Windows Server systemen en bij voorkeur ervaring met één of meerdere platformen zoals SUN Solaris en/of IBX AIX.

  • Ervaring met Enterprise monitoring, VMWare vSphere, Microsoft System Center, Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint en/of Enterprise scheduling is een pre.

Afdelingsprofiel DNB is een bijzondere organisatie met diverse, unieke processen. Processen die enerzijds vragen om een grote veiligheid en stabiliteit en anderzijds om innovatie. De afdeling ICT van DNB ondersteunt de interne klant met een betrouwbare ICT oplossing én door de klantvraag centraal te stellen.

Werken bij de afdeling ICT van DNB vraagt niet alleen om specifieke kennis van ICT maar ook om kennis van en inzicht in de specifieke bedrijfsprocessen van DNB. Daarbij is het van groot belang dat je je kunt inleven in de diverse klantvragen. Door standaardisering werken we aan optimale efficiëntie en gebruikersvriendelijkheid. We werken volgens zakelijke afspraken met onze klanten en komen deze na. In projecten werken we met Prince 2 en exploiteren we de infrastructuur en applicaties volgens ISO 20000.

Kernwoorden die de sfeer binnen afdeling ICT typeren zijn: informeel, collegiaal, resultaatgericht, planmatig en gevoel voor kwaliteit.

Binnen ICT is de sectie Infra verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van de basis infrastructuur

Bijzonderheden

Cv's uiterlijk 25-10-2015 voorzien van

Recent CV in WORD niet langer dan 7 pagina's
Tarief
Motivatie
Beschikbaarheid
Nederlands CV en motivatie is een must!
Primaire taak is het functioneren in de frontoffice van de monitordesk. Hierbij zal kandidaat in overleg ingeroosterd worden voor de ochtenddiensten vanaf 06:00 uur en avonddiensten tot 19:30 uur van de monitordesk van ICT Operations.

Standaard afspraken
CV volledig in het Nederlands
CV maximaal 7 pagina's
Een intakegesprek en een screeningprocedure maken onderdeel uit van het selectietraject.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten