Technisch Delivery Manager Programma Reframing Infrastructure Medior

Opdrachtgever
AVANCE ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
20-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
379
Status
Gesloten
Referentie
5283

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Datum

dinsdag 20 oktober 2015

Aanvraag nr.

5283

Type aanvraag

Detachering

Functie

Technisch Delivery Manager (Programma “Reframing Infrastructure”) - Medior

Aantal vacatures

1

Werkzaamheden : Als Technisch Delivery Manager werk je onder verantwoordelijkheid van de Delivery Manager aan de planning, uitvoering en oplevering van een project binnen het Programma “Reframing Infrastructure” van SSC-ICT Haaglanden, in nauwe samenwerking met de specialisten uit de “Change Room”. Het betreft projecten die potentieel een grote impact hebben op de IT (continuïteit, kwaliteit, security en compliance), politiek gevoelig zijn of een grote bestuurlijke exposure hebben. Het upgraden van sterk verouderde technische infrastructuur componenten (Life Cycle Management LCM) is tijdens de opzet en uitvoering van het programma een belangrijk speerpunt, vooral ook vanuit security en compliance eisen binnen de overheid (de BIR). Je bent verantwoordelijk voor de realisering van de afgesproken projecten en adviseert hierin zonodig de SSC-ICT of de klant. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling en opstelling van het noodzakelijke uitvoeringsbeleid voor de directie Informatie- en Communicatietechnologie en haar klanten.

Kennis en vaardigheden :

 • Je hebt een HBO niveau en kennis van informatievoorziening, technische infrastructuur, bedrijfsprocessen en het plannen, opzetten en uitvoeren van complexe projecten binnen de technische infrastructuur (minimaal 3 jaar relevante ervaring).

 • Daarnaast heb je ervaring met IT Projecten. Je hebt verder kennis van de ITIL processen en projectmethodieken zoals Prince2.

 • Je hebt kennis over en ervaring met de opzet van datacenters en datacenter migraties. Ook beschik je over kennis en ervaring met datacenter architecturen en –netwerken en Life Cycle Management Projecten (LCM) binnen de infrastructuur.

 • Je beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit. Je hebt ervaring met het opzetten en leiden van multidisciplinaire teams en projecten. Je bent een echte teamspeler en weet je eigen team te motiveren en dient als sparringpartner voor de andere medewerkers in het programma. Je bent toegankelijk, communicatief vaardig, pragmatisch en beschikt over de nodige politieke sensitiviteit.

 • Als pre geldt dat je vertrouwd bent met de opzet van de Overheid Data Centers

Regio

Den Haag

Contractperiode

5 mnd +

Verlengoptie

Ja

Uren per week

40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  20-10-2015 14:45
  Plaats
  Voorschoten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-10-2015 12:30
  Plaats
  Benthuizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten