Projectleider Advies en Implementatie verzuimprocessen

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
20-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
5
Bekeken
562
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze opdracht stond al even gepauzeerd. We gaan hem nu sluiten, de klant is voorzien.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

De afdeling HR speelt een belangrijke rol in het realiseren van de ambities van GVB om de beste dienstverlener op het gebied van openbaar vervoer in Nederland te worden en om bij de vijf beste werkgevers van Amsterdam te behoren. In het HR beleidsplan zijn een aantal projecten en activiteiten voor de komende jaren geformuleerd die eraan moeten bijdragen dat de juiste persoon op de juiste plek zit en dat verbindend leiderschap tot het DNA van de organisatie gaat behoren. De subafdeling HR Vitaliteit speelt een belangrijke rol bij het zorgen voor beschikbaar, gekwalificeerd, gemotiveerd en gezond personeel. De afdeling Vitaliteit bestaat uit de arbodienst, de afdeling transitie (in-/externe mobiliteit), GVB Gezond en casemanagement. De afdeling casemanagement is een relatief nieuwe afdeling en bestaat nu 2 jaar binnen GVB. De afdeling heeft inmiddels een goede bijdrage geleverd aan het verlagen van het verzuim (van 10% naar 6%) en het sterk verlagen van loonsancties. Ook door begeleiding van de casemanagers komen leidinggevenden steeds beter in de regie op verzuim.

Duur : half jaar & optie tot verlenging.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van verdere professionalisering op het terrein van verzuim en arbeidsongeschiktheid door het adviseren over en/of (doen) uitvoeren van:

 • Het algehele proces van(ziekte)verzuim en/of arbeidsongeschiktheid tussen betrokken afdelingen, met name bij complex en langdurig verzuim conform de Wet Verbetering Poortwachter vereisten en het GVB verzuimbeleid;

 • HR ICT systemen welke de betrokken spelers bij verzuim ondersteunen (SAP en Key to Arbo);

 • Beleidsstukken m.b.t. verzuim en re-integratie (m.n. beleid bij <35% WGA);

 • Kosten (beheersen en beperken van schadelast) en baten (subsidies, premiekortingen, voorzieningen, medefinanciering, schadeverhaal e.d.) met betrekking tot verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding, aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een functie met vergelijkbare taken. Je hebt kennis van de actuele en relevante wet- en regelgeving en financieringsbronnen op het gebied van sociale zekerheid, zorg en arbeidsrecht; het domein verzuim, Arbo, re-integratie en arbeid(ongeschiktheid). Bij voorkeur heb je ervaring met verandermanagement, heb je kennis en ervaring met SAP en Key to Arbo toepassingen. Je bent een sterke persoonlijkheid met sterke projectmanagement skills en ervaring met werken binnen een commerciƫle en/of dienstverlenende werkomgeving. Uiteraard ben je een stevige gesprekspartner, kun je opdrachtgever zijn en ben je in staat beslissingen te nemen. Door je goede communicatieve vaardigheden weet je anderen te betrekken en te overtuigen. Je aanpak is enthousiast en gericht op samenwerken. Je kunt en durft initiatieven te nemen. Je bent in staat het project feilloos af te stemmen en te verzorgen. Je hebt ervaring met HR en meer specifiek verzuim.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  20-10-2015 15:45
  Plaats
  Roosteren

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-10-2015 19:57
  Plaats
  Malden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-10-2015 19:01
  Plaats
  Bleiswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-10-2015 09:32
  Plaats
  Oudehorne

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-10-2015 13:51
  Plaats
  Nederland

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten