Coördinator Poliklinieken

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
20-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
271
Status
Gesloten
Referentie
BCTWIZ2015-222

Omschrijving

Het AMC is momenteel de polikliniek aan het herinrichten zodat patiënten, huisartsen en andere verwijzers, medisch specialisten, zelfstandig werkende andere professionals en studenten/co assistenten optimaal kunnen worden gefaciliteerd. De kwaliteit van zorg rust op drie pijlers: patiëntgerichtheid, gastvrijheid en servicegerichtheid en een optimale facilitering in de bedrijfsvoering.

Momenteel zijn we op zoek naar een coördinator met ruime ervaring als verpleegkundige en leidinggevende die in het bezit is van een managementopleiding. Je hebt affiniteit of ervaring met het poliproces en bent flexibel inzetbaar op verschillende poli’s als leidinggevende.
Functie
Als coördinatoren ben je werkzaam binnen een deel van de poli. Samen met je collega coördinatoren en de clustermanager vorm je de leiding binnen het cluster. Kernwaarden bij de uitvoering van de functie zijn: het begeleiden van de medewerkers, patiëntgerichtheid en verbeteren van de organisatie. De coördinator is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van medewerkers (ca. 20–35 fte) en vormt daarmee op de werkvloer een eerste aanspreekpunt voor medewerkers, patiënten en artsen.

De taken bestaan o.a. uit het instrueren, aansturen, begeleiden en coachen van medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden. Insteek is dat zoveel mogelijk problemen in dienstverlening aan patiënten en gebruikers direct op de werkvloer worden opgelost door de medewerkers en de coördinator. De coördinator signaleert en/of initieert verbeteringen in de werkprocessen en voert samen met de clustermanager en het team veranderingen door.

Deze interim positie is bedoeld om de tussenliggende periode van werving op te vangen. De interim coördinator, zorgt ervoor dat het cluster goed blijft doorlopen in een periode van veel veranderingen en live-gang van een nieuw EPD (EPIC)

De kandidaatomschrijving

Wij zijn op zoek naar iemand die door zijn ervaringen op andere plekken snel inzetbaar is en kan meedraaien in het managementteam.

Deze kandidaat heeft de volgende competenties

  • stressbestendig

  • klantgericht

  • besluitvaardig

  • vasthoudend

  • communicatief vaardig

  • goed gevoel voor onderlinge verhoudingen

Eisen
Minimaal 4 jaar managementervaring in een ziekenhuisomgeving
afgeronde HBO-opleiding
minimaal 32 uur per week beschikbaar in de gehele periode
in bezit van VOG niet ouder dan 1 jaar

Gunningscriteria
in het bezit van een HBO-V
enige ervaring met EPIC
1 jaar ervaring binnen polikliniek
1 jaar ervaring binnen een UMC
in het bezit van een geldige BIG-registratie

Startdatum 16 november 2015
Einddatum 1 februari 2016
Uren per week 36
Uren per dag 8
Optie tot verlenging 1 keer, 2 maanden

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten