Coördinator Poliklinieken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
330
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

01-02-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

02-11-2015 om 09:00 uur

Het ziekenhuis is momenteel de polikliniek aan het herinrichten zodat patiënten, huisartsen en andere verwijzers, medisch specialisten, zelfstandig werkende andere professionals en studenten/co assistenten optimaal kunnen worden gefaciliteerd. De kwaliteit van zorg rust op drie pijlers: patiëntgerichtheid, gastvrijheid en servicegerichtheid en een optimale facilitering in de bedrijfsvoering.

Momenteel zijn we op zoek naar een coördinator met ruime ervaring als verpleegkundige en leidinggevende die in het bezit is van een managementopleiding. Je hebt affiniteit of ervaring met het poliproces en bent flexibel inzetbaar op verschillende poli’s als leidinggevende.

Functie

Als coördinatoren ben je werkzaam binnen een deel van de poli. Samen met je collega coördinatoren en de clustermanager vorm je de leiding binnen het cluster. Kernwaarden bij de uitvoering van de functie zijn: het begeleiden van de medewerkers, patiëntgerichtheid en verbeteren van de organisatie. De coördinator is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van medewerkers (ca. 20–35 fte) en vormt daarmee op de werkvloer een eerste aanspreekpunt voor medewerkers, patiënten en artsen.

De taken bestaan o.a. uit het instrueren, aansturen, begeleiden en coachen van medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden. Insteek is dat zoveel mogelijk problemen in dienstverlening aan patiënten en gebruikers direct op de werkvloer worden opgelost door de medewerkers en de coördinator. De coördinator signaleert en/of initieert verbeteringen in de werkprocessen en voert samen met de clustermanager en het team veranderingen door.

Deze interim positie is bedoeld om de tussenliggende periode van werving op te vangen. De interim coördinator, zorgt ervoor dat het cluster goed blijft doorlopen in een periode van veel veranderingen en live-gang van een nieuw EPD (EPIC)

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die door zijn ervaringen op andere plekken snel inzetbaar is en kan meedraaien in het managementteam.

Competenties

 • stressbestendig

 • klantgericht

 • besluitvaardig

 • vasthoudend

 • communicatief vaardig

 • goed gevoel voor onderlinge verhoudingen

Eisen

 1. Minimaal 4 jaar managementervaring in een ziekenhuisomgeving

 2. afgeronde HBO-opleiding

 3. minimaal 32 uur per week beschikbaar in de gehele periode

 4. in bezit van VOG niet ouder dan 1 jaar

Wensen

 1. in het bezit van een HBO-V

 2. enige ervaring met EPIC

 3. 1 jaar ervaring binnen polikliniek

 4. 1 jaar ervaring binnen een UMC

 5. in het bezit van een geldige BIG-registratie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  22-10-2015 16:46
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-10-2015 13:12
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten