Beleidsmedewerker Jeugd-jongerenwerk en gezondheidszorg

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
De Bilt
Reacties
0
Bekeken
60
Status
Gesloten
Referentie
BCFT498

Omschrijving

Organisatie
Bij de gemeente De Bilt zijn zo’n 250 mensen in dienst. Zij werken op het gemeentehuis, in de buitendienst en bij diverse (sport)accommodaties.

De organisatie kenmerkt zich door innovatie, transparantie en betrokkenheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk te handelen vanuit het perspectief van de burger. De organisatie is verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening. Ook draagt zij zorg voor een open en interactieve relatie met burgers, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en medeoverheden. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, direct en informeel. De gemeentelijke organisatie wordt aangestuurd door de directie en bestaat uit vier afdelingen die zijn onderverdeeld in units.

Unit Maatschappelijke voorzieningen

De unit Maatschappelijke Voorzieningen maakt, samen met de unit Klantcontact en de unit Vergunningenloket, deel uit van de afdeling Publiekszaken. Bij Maatschappelijke Voorzieningen werken 21 medewerkers (o.a. casemanagers, indicatie-adviseurs WMO en Jeugdzorg, leerplichtambtenaren). Maatschappelijke Voorzieningen is sinds maart 2013 operationeel en beoogt de dienstverlening van de gemeente De Bilt aan burgers en instanties te verbeteren. De medewerkers van de unit zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van tactisch en operationeel beleid op maatschappelijk gebied. Zo houdt de unit zich bezig met het opstellen van verordeningen en beleidsregels op het gebied van maatschappelijke voorzieningen en jeugdhulp, opstellen van beschikkingen jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning, subsidiëring, onderwijs, kinderopvang, kunst en cultuur en sportstimulering.

Opdracht
Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker met actuele gemeentelijke ervaring op het gebied van Jeugd-en jongerenwerk en Gezondheidszorg. Je hoofdtaken zullen zijn:
accountmanager Jeugd- en Jongerenwerk, waaronder jeugdparticipatie
casemanager Gezondheidszorg, het vertalen en uitvoering geven aan de nota gezondheidsbeleid
samenwerken met in- en/of externe partijen.

Gunningscriteria (weging)
Minimaal 1 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente in de afgelopen 3 jaar (40%)
Een afgeronde relevante HBO opleiding (bijv. jeugdzorg) (20%)
Voor een vlotte start is het noodzakelijk dat de medewerker een gedegen kennis heeft van de Jeugdwet en de wet Publieke gezondheid blijkend uit de relevante werkervaring of een afgeronde vakopleiding/cursus (40%).

In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaat voldoet aan de hierna te noemen competenties:

samenwerken;
klant- en resultaatgericht;
adaptief vermogen;
leiderschap en omgevingsbewustzijn;
adviesvaardig;
venwichtig;
accuraat;
enthousiast
dienstverlenend ingesteld;
lantvriendelijk;
collegiaal;
zelfstandig en stressbestendig.

Duur

tot 1 april 2016

Optie tot verlenging

Mogelijk maar nog niet bekend.

Uren per week

24 uur

Aanvang

z.s.m.

Opleidingsniveau

HBO

Regio

Utrecht

Verloopt op

woensdag 4 november 2015 om 15:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten