Verzekeringsartsen

Intermediair
FlexAmbt
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
476
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar verzekeringsartsen. Als verzekeringsarts beoordeelt u cliƫnten die door ziekte of andere sociaal-medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken en in een uitkeringssituatie zijn beland. Vanuit uw medisch specialisme adviseert u hen over hun mogelijkheden terug te keren in het arbeidsproces.

De werkzaamheden vinden plaats binnen de complexiteit van uw eigen diagnose, wetenschappelijk (ervarings)onderzoek en het sociaal wettelijk kader. Als sociaal medisch beoordelaar heeft u een verantwoordelijke positie in het beoordelen van cliƫnten en om hen een gezonde (werk)toekomst te bieden.

Binnen de professionele teams bent u (mede) verantwoordelijk voor uw eigen resultaat en dat van het team. Vakinhoudelijk en bedrijfskundig draagt u bij aan een constante verbetering van de kwaliteit, resultaten en verdere professionalisering van de organisatie en beroepsgroep. Teamleden hanteren korte communicatielijnen en werken intensief en op basis van wederzijds respect met elkaar samen.

Met uw medische vakinhoudelijke kennis levert u een directe bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ons eigen sociaal-medisch expertisecentrum. Naast input zijn er ook mogelijkheden voor toegepast onderzoek om daarmee het kennisniveau en het innoverende vermogen van de verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen te verhogen.
U beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde met een registratie als verzekeringsarts. Uw persoonlijke kwaliteiten kenmerken zich door integriteit, deskundigheid, respect en resultaatgerichtheid. Verder bent u iemand die graag een teamprestatie wil neerzetten met de vrijheid van professionele zelfstandigheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten