Embedded software engineer C++ voor prototype

Opdrachtgever
EBPS
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
3
Bekeken
472
Status
Gesloten
Referentie
embedded

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 242 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn een software bedrijf dat bezig is een prototype te ontwikkelen voor een indoor tracking device. Wij zoeken iemand met verstand van hardware/PCB/C++/Embedded software die ons kan helpen om het project op te zetten.

Het gaat om het schrijven van embedded software in C en het aansluiten van een indoor positioning chip/gsm en gps shield/9-axis shield en enkele andere zaken op een arduino board.

De indoor positioning chip is voor ons te complex om werkend te krijgen (zowel hardware als software). We hebben voorbeeld software / libraries in C++ van de leverancier die werken met een developers kit. Doel is de module (antenne en chip) te connecten op bijvoorbeeld een arduino en de code te schrijven die ons in staat stelt de module te gebruiken.

Duur van het project is onbekend. In eerste instantie zoeken wij iemand die het leuk vind om ons op weg te helpen in deze voor ons relatief nieuwe omgeving.

Wij zijn een klein maar zeer ervaren software bedrijf dat applicaties schrijft maar van origine niet thuis is in embedded software.

Werkzaamheden zullen deels bij ons op kantoor en deels bij de geschikte kandidaat plaats kunnen vinden. Wij zoeken dan ook het liefst naar iemand die uit de buurt van Eindhoven komt of bereid is een aantal keer te reizen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  21-10-2015 13:27
  Plaats
  's-Hertogenbosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-10-2015 15:06
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-12-2015 21:54
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten