Opdrachtgever
Seven Stars ICT Group
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
250
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Bedankt voor je interesse en je reactie op deze opdracht!
Inmiddels is deze vacature gesloten. We hebben meerdere goede profielen ontvangen en hebben kandidaten voorgesteld aan onze eindklant. We hebben alle ontvangen CV’s meegenomen in de selectieprocedure. Indien je niets gehoord hebt kun je er vanuit gaan dat we voor deze specifieke functie helaas voor een andere kandidaat hebben gekozen. Als je hier meer informatie over wilt kun je mij gerust even mailen.

Naast deze functie hebben we continu interessante vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers in Noord-/Oost-Nederland. Wellicht dat we in de toekomst meer voor elkaar kunnen betekenen. Wil je in de toekomst sneller op de hoogte gehouden worden van interessante passende vacatures? Of gewoon eens met ons in contact komen? Stuur mij dan even een email, dan neem ik contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Tristan Nijboer
t.nijboer@seven-stars.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functie-informatie
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Projectmanager die kennis heeft van Basisregistratie Grootscalige Topografie (BGT). De klant maakt gebruik van het leidingregistratiesysteem (NRM) die de liggingen van leidingen lokaliseert. In het NRM wordt de leidinginformatie afgebeeld op een digitale topografische ondergrond. De koppeling tussen de leidinginformatie en de leiding is niet alleen visueel. Leidingen zijn topologisch verbonden met de ondergrond, door middel van maatvoering aan de bebouwing.

Op 4 juli 2013 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) als hamerstuk aangenomen als vervanger van de GBKN. Vanaf 1 januari 2017 kan iedereen de BGT vrij gebruiken en is het gebruik voor de hele overheid verplicht. De BGT komt als ‘Open Data’ beschikbaar voor de samenleving. Voor het dagelijkse gebruik van NRM is het voor de afdeling Netbeheer en Levering actuele ondergronden noodzaak. Op 1 januari 2016 is de GBKN ten einde, na 1 januari 2017 wordt geleverd via de BGT (tussenliggende periode is transitieperiode).

Het project moet de volgende output leveren

 1. Het vervangen van het GBKN-kaartmateriaal voor BGT kaartmateriaal in alle daarvan gebruik makende systemen inclusief het aanpassen van de styling.

 2. Het implementeren van een updateproces voor aangepaste GBT-kaartmateriaal, inclusief de daarbij horende programmatuur.

 3. Het uitvoeren van een datavergelijkingscontrole tussen GBKN en BGT en het eventueel uitvoeren van dataherstelacties.

 4. Het opleveren van de bij de in beheer name horende documentatie.

 5. Het verzorgen van opleiding van medewerkers.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een projectmanager die in staat is om het project zelfstandig op te pakken, en het projecttijdig af weet te ronden. Hierin is het van belang dat je uitstekend kan organiseren en afstemming weet te realiseren met verschillende stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het budget en de planning. Je schakelt snel bij wanneer de werkzaamheden niet gehaald worden en communiceert dit tijdig met de stakeholders. Wij zoeken daarom een projectmanager die proactief, pragmatisch en zelfstandig is.

Je hebt

 • Minimaal hbo of wo werk- en denkniveau;

 • Minimaal 5+ jaar werkervaring als projectmanager / -leider;

 • Ervaring of affiniteit met BGT is een must;

 • In bezit van een PRINCE II certificaat.

Overige informatie

Startdatum

01-11-2015

Inzet

40 uur/week

Duur

3 maanden optie op verlenging

Werklocatie

Zwolle

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-10-2015 02:44
  Plaats
  Capelle aan den Ijseel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten