Leerplichtambtenaar

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
132
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

4-1-2016

Einddatum

1-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

28-10-2015 om 9:00 uur

In het kader van de Leerplichtwet, ben je degene die de verzuimmeldingen vanuit de scholen oppakt en het verzuim bespreekbaar maakt met de jongere en/of zijn/haar ouders. Wanneer het verzuim aanhoudt, ben je bereid door te pakken via een proces verbaal. Tevens ben je degene die advies geeft aan scholen en ouders over het voorkomen van dit verzuim. Je houdt spreekuren op scholen en maakt deel uit van de zorgadviesteams. Het administratief vastleggen van verzuim en de vervolgacties hoort ook bij de functie.

Functie eisen

2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Leerplichtambtenaar en/of RMC Consulent.
minimaal een afgeronde HBO Opleiding.
kennis van / werkervaring met LBA (Leerling Basisadministratie) van Pronexis is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten