Projectleider Advies en Implementatie verzuimprocessen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
266
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

16-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32 of 36

Sluitingsdatum

26-10-2015 om 12:00 uur

De afdeling HR speelt een belangrijke rol in het realiseren van de ambities van om de beste dienstverlener op het gebied van openbaar vervoer in Nederland te worden en om bij de vijf beste werkgevers van Amsterdam te behoren. In het HR beleidsplan zijn een aantal projecten en activiteiten voor de komende jaren geformuleerd die eraan moeten bijdragen dat de juiste persoon op de juiste plek zit en dat verbindend leiderschap tot het DNA van de organisatie gaat behoren. De subafdeling HR Vitaliteit speelt een belangrijke rol bij het zorgen voor beschikbaar, gekwalificeerd, gemotiveerd en gezond personeel. De afdeling Vitaliteit bestaat uit de arbodienst, de afdeling transitie (in-/externe mobiliteit), Gezond en casemanagement. De afdeling casemanagement is een relatief nieuwe afdeling en bestaat nu 2 jaar. De afdeling heeft inmiddels een goede bijdrage geleverd aan het verlagen van het verzuim (van 10% naar 6%) en het sterk verlagen van loonsancties. Ook door begeleiding van de casemanagers komen leidinggevenden steeds beter in de regie op verzuim.

Inzet van een half jaar & optie tot verlenging.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van verdere professionalisering op het terrein van verzuim en arbeidsongeschiktheid door het adviseren over en/of (doen) uitvoeren van:

 • Het algehele proces van(ziekte)verzuim en/of arbeidsongeschiktheid tussen betrokken afdelingen, met name bij complex en langdurig verzuim conform de Wet Verbetering Poortwachter vereisten en verzuimbeleid;

 • HR ICT systemen welke de betrokken spelers bij verzuim ondersteunen (SAP en Key to Arbo);

 • Beleidsstukken m.b.t. verzuim en re-integratie (m.n. beleid bij <35% WGA);

 • Kosten (beheersen en beperken van schadelast) en baten (subsidies, premiekortingen, voorzieningen, medefinanciering, schadeverhaal e.d.) met betrekking tot verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding
Aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een functie met vergelijkbare taken.
Je hebt ervaring met HR, specifiek gericht op verzuim.
Je hebt kennis van de actuele en relevante wet- en regelgeving en financieringsbronnen op het gebied van sociale zekerheid, zorg en arbeidsrecht; het domein verzuim, Arbo, re-integratie en arbeid(ongeschiktheid).
Ervaring met verandermanagement
Kennis en ervaring met SAP
Kennis en ervaring met Key to Arbo toepassingen.
Je hebt sterke projectmanagement skills
Ervaring met werken binnen een commerciƫle en/of dienstverlenende werkomgeving.

Competenties

Uiteraard ben je een stevige gesprekspartner, kun je opdrachtgever zijn en ben je in staat beslissingen te nemen. Door je goede communicatieve vaardigheden weet je anderen te betrekken en te overtuigen. Je aanpak is enthousiast en gericht op samenwerken. Je kunt en durft initiatieven te nemen. Je bent in staat het project feilloos af te stemmen en te verzorgen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-10-2015 09:58
  Plaats
  Rozendaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten