Fotograaf vrijwilliger gezocht voor bijzonder Halloween-feest a.s. zaterdag

Freelancer
Marjolein de Swart Ontwerp
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
Binnen een week
Budget
< 250 euro
Op locatie
Hilversum
Reacties
0
Bekeken
680
Status
Gesloten

Omschrijving

FOTOGRAAF VRIJWILLIGER GEZOCHT voor bijzonder Halloween-feest.
(Portret- en event fotografie)
Komende zaterdag (24 okt) in Hilversum

Een belangrijk onderdeel van deze avond is goede fotografie. De gasten die op ons feest komen doen flink hun best op hun outfit, soms maken ze deze helemaal zelf, op de avond zijn ze vaak helemaal ‘in character’. Al die mooie kostuums moeten natuurlijk zo mooi mogelijk worden vastgelegd, voor het nageslacht ;-)

Het gaat hier dus om portret-fotografie, maar ook een stukje event fotografie.
We zullen in de zaal een aparte photo-booth maken (achtergrond), waar de gasten in de rij kunnen gaan staan om voor je op de foto te gaan.
(Ik denk dat je hiervoor een flitser o.i.d mee zou moeten meenemen? Aangezien het in een vrij donkere zaal is met disco lichten en een rookmachine)

Graag zouden we ook foto’s willen van het feestende publiek, de sfeer, acteurs en dergelijke.

Het feest vindt plaats op zaterdag 24 oktober, in een bijzondere feestzaal in Hilversum. Van 22:00 tot 03:00 uur. Natuurlijk is duur van jouw aanwezigheid te bespreken, je hoeft er niet de hele avond te zijn. Je mag gratis met ons mee eten en we hebben een speciale ruimte waar je je af en toe kunt terugtrekken als je wilt.

Het evenement organiseren wij jaarlijks geheel vrijwillig, waarbij acteurs e.d. vrijwillig mee doen, alles zodat de gasten het zoveel mogelijk naar hun zin hebben en wij ons er creatief helemaal in uit kunnen leven.
Winst maken is hier dus nooit een uitgangspunt in geweest en hoeft het ook niet te worden.
We hebben voor de fotografie een klein budget van 50 euro beschikbaar, denk dat je dat meer kunt zien als materiaal- en reiskosten, na afloop zullen we je dit contant overhandigen.
Als je wilt mag je 2 personen gratis meenemen naar ons feest, laat weten wat de namen zijn, dan zorgen wij dat deze personen op de gastenlijst komen te staan.
Daarnaast zetten we onze fotografen altijd flink in het zonnetje.
Zo posten we jouw portfolio van tevoren op onze social media kanalen (zo weten de gasten alvast dat ze prachtig vastgelegd gaan worden), met link naar jouw website, naamsvermelding e.d.
De uiteindelijke foto’s van het feest posten we op onze Facebook pagina en website. Ook daar doen we uiteraard aan naamsvermelding, doorlink e.d.
Na het feest zullen we ook nog een speciale Facebook post aan jouw werk wijden.

Helaas mag ik hier geen links en afbeeldingen plaatsen, maar als je interesse hebt en je mail-adres geeft dan kan ik je meer info en foto's sturen van voorgaande jaren, zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten.

Heb je interesse? Dan horen we heel graag van je!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten