Opdrachtgever
Qualogy
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten
Referentie
QR3513

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 242 opdrachten

Omschrijving

start 1 november, 36 uur per week

Als Application Developer (functiespecialisatie) ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal complexe applicatie oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van het bedrijf en aan haar klanten.
De engineer gaat samen met zijn Devops team zorgen dat kredietgegevens getoond gaan worden. Om dit mogelijk te maken moeten diverse API's gemaakt worden, evenals een integratie met een Cassandra cluster.

Je vervult een cruciale rol in het ontwerpen, coderen, configureren en samenstellen van een applicatieversie en in het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie en productietesten. Hierin werk je direct samen met de andere Engineers in je DevOps team. Je rol is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde, maar jouw belangrijkste taken/resultaatgebieden zijn:

 1. Het analyseren van de vraag/behoefte van de ‘klant’ en deze vraag vertalen naar de juiste functionaliteiten;

 2. Het ontwerpen, ontwikkelen en/of aanpassen van zeer complexe software applicaties;

 3. Het integreren van softwarepakketten, programma's en functionaliteiten op meerdere platforms;

 4. In nauwe samenspraak met andere betrokken Engineers zorg dragen voor kwalitatieve implementatie van de applicatie conform plan, het onderhouden van applicaties en het oplossen van problemen.

Daarnaast lever je een concrete bijdrage aan het optimaal doen verlopen van het Scrum proces. Omdat goed teamwerk in onze ogen essentieel is voor het behalen van de beste resultaten vinden we het bovendien erg belangrijk dat je een positieve rol vervult binnen je team.

Je hebt

 • Een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond;

 • Tenminste 5 jaar werkervaring als java developer binnen een developmentomgeving van een grote en complexe organisatie;

 • tenminste 5 jaar werkervaring met AngularJS;

 • Bij voorkeur ervaring met het werken in DevOps teams volgens de Agile/Scrum methodiek;

 • Bij voorkeur heb je reeds eerder bij een bank gewerkt in een internet omgeving en ben je bekend met onze standaarden;

 • Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Naast een zeer dynamische IT-omgeving waar continue innovatie centraal staat, bieden we je in deze rol/functie als Application Developer volop technische uitdagingen. Je gaat een aantal API's maken, de integratie met Cassandra realiseren en schermen maken voor de zakelijke kredietverlening.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten