Dev Engineer met Scrum Master ervaring

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
21-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
30151323

Omschrijving

Dev Engineer met Scrum Master ervaring
Standard hours / week36
Number of Openings 2
Primary Location NH-Amsterdam
Target Start Date 15-Nov-15
Target End Date 31-Dec-15

Description
Als Application Developer and Scrum master bij ons ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal complexe applicatie oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van ons aan haar klanten.

Je vervult een cruciale rol in het ontwerpen, coderen, configureren en samenstellen van een applicatieversie en in het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie en productietesten. Hierin werk je direct samen met de andere Engineers in je DevOps team. Je rol is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde, maar jouw belangrijkste taken/resultaatgebieden zijn:
1.Het analyseren van de vraag/behoefte van de ‘klant’ en deze vraag vertalen naar de juiste functionaliteiten;
2.Het ontwerpen, ontwikkelen en/of aanpassen van zeer complexe software applicaties;
3.Het integreren van softwarepakketten, programma's en functionaliteiten op meerdere platforms;
4.In nauwe samenspraak met andere betrokken Engineers zorg dragen voor kwalitatieve implementatie van de applicatie conform plan, het onderhouden van applicaties en het oplossen van problemen.

Daarnaast lever je een concrete bijdrage aan het optimaal doen verlopen van het Scrum proces. Omdat goed teamwerk in onze ogen essentieel is voor het behalen van de beste resultaten vinden we het bovendien erg belangrijk dat je een positieve rol vervult binnen je team.

Jouw werkomgeving
Als Application Developer/Scrum master werk je voor de duur van 2015 binnen de afdeling in Amsterdam. Je werkt direct samen met je eigen team aan (korte specifieke opdracht-/projectinfo). Maar omdat we binnen IT snel de veiligste en meest betrouwbare applicaties ontwikkelen volgens de Agile-Scrum methodiek en op basis van Continuous Delivery Engineer Practices vindt er bovendien continu uitwisseling plaats met andere teams. Dit zorgt voor veel dynamiek en energie in je werk. DevOps Teams zijn teams die voor een periode van tenminste 12 maanden samen werken aan het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere applicaties. Met jouw team werk je aan projecten met de duur van tenminste een jaar. Bij ons staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. Jij hebt in je functie dan ook directe invloed op de tevredenheid onder klanten van ons en vanzelfsprekend wordt er van jou verwacht dat je in al je werkzaamheden het klantbelang voorop stelt.

Wij zoeken: een gedreven en analytische Application Developer en Scrum master die in teamverband de beste resultaten wil behalen.

Jij bent iemand die in teamverband altijd tot de beste resultaten wil komen. Je bent in staat om wensen en behoeftes van gebruikers snel te analyseren en beschikt over de technische vaardigheden om de meest veilige en betrouwbare applicaties te ontwikkelen. Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor het doel dat je samen met je team nastreeft, je neemt daar waar nodig het voortouw om je directe collega’s te helpen om het gezamenlijke doel te bereiken en je beschikt over de sociale vaardigheden om deze rol ook te kunnen vervullen.

Daarnaast heb je

•Een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond;
•Tenminste 5 jaar werkervaring als java developer binnen een developmentomgeving van een grote en complexe organisatie;
•Ervaring als Scrum Master binnen een grote en complexe organisatie is een grote pre;
•Werkervaring met AngularJS is een pre;
•Bij voorkeur ervaring met het werken in DevOps teams volgens de Agile/Scrum methodiek;
•Bij voorkeur heb je reeds eerder bij ons gewerkt in een internet omgeving en ben je bekend met onze standaarden;
•Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden
Naast een zeer dynamische IT-omgeving waar continue innovatie centraal staat, bieden we je in deze rol/functie als Application Developer/Scrum master volop technische uitdagingen.

VOG en PES (Pre employment screening) is voor eigen rekening.

Heb jij interesse in deze opdracht? Stuur dan spoedig je CV, motivatie, tarief en beschikbaarheid

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten