Adviseur Capaciteitsmanagement

Intermediair
XBWORKS
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nieuwegein / Utrecht
Reacties
0
Bekeken
543
Status
Gesloten

Omschrijving

Beste Freelancer

Voor de klant zijn we op zoek naar Adviseur Capaciteitsmanagement

Standplaats Nieuwegein / Utrecht
Startdatum 01-12-2015
Einddatum 30-04-2016
Uren per week 36

Opdracht omschrijving
Als adviseur capaciteitsmanagement analyseer, interpreteer en breng je de capaciteitsvraag en het aanbod in het kader van portfoliomanagement voor het komende jaar in kaart. Je adviseert de Dienst IM in besluitvorming over de optimalisering van de (tactische planning) op basis van de informatie van de planningsscenarios en stuurrapportages.

Doelstelling
Regie en Coördinatie is een nieuwe sector binnen de Dienst Informatiemanagement van het Politiedienstencentrum die zich vooral toelegt op portfoliomanagement in de uitvoering.
De Afdeling Portfoliomanagement richt zich op de organisatiebrede, aan IV gerelateerde projecten, programma's en andere gerelateerde werkzaamheden. Het betreft onder andere het programma- en projectenportfolio en de beheerportfolio gericht op vernieuwing en verbetering van de IV dienstverlening aan de politie. Daarnaast beheert en bewaakt de afdeling de standaarden en processen voor het (uitvoerings-)portfoliomanagement op het terrein van de informatievoorziening. Verder zetten de medewerkers van de afdeling portfolio's op, bewaken en onderhouden zij deze en adviseren het lijnmanagement over wijzigingen op portfolio's en de prioritering binnen portfolio's.

Contacten
Sectorhoofd FM en Teamchefs FM

Opleiding
Een afgeronde HBO / WO opleiding is een wens.

De behaalde Prince2 foundation certificering is een wens.

Werkervaring

Eisen

Aantoonbare werkervaring met planningsprocessen binnen één of meerdere grote complexe uitvoeringsorganisaties met publieke taken, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, UWV en de politie.

Minimaal 2 jaar aantoonbaar relevante werkervaring als Projectmanager binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 5 jaren.

Wensen

Aantoonbare werkervaring als Adviseur Capaciteitsmanagement binnen één of meerdere grote complexe uitvoeringsorganisaties met publieke taken, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, UWV en de politie.

Meer dan 2 jaar aantoonbaar relevante werkervaring als Projectmanager binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 7 jaren.

Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met resource planningsprocessen binnen het OOV-domein (Openbare Orde en Veiligheid) opgedaan in de afgelopen 5 jaren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten