Toezichthouder team Maaiveld Centrum & Noord

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
281
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

9-11-2015

Einddatum

1-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-10-2015 om 9:00 uur

Het ingenieursbureau heeft versterking nodig voor het toezicht op verschillende projecten in Amsterdam Noord en Centrum. Het betreft civieltechnische projecten op het terrein van bouwrijp maken, saneren, maaiveldinrichting, weginfrastructuur, groen, en kabels en leidingen.

Wij zijn op zoek naar een flexibele, enthousiaste en praktisch ingestelde toezichthouder die goed in teamverband kan werken. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een praktische insteek, zelfstandigheid, stressbestendigheid, proactieve instelling, resultaatgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden.

Als vakbekwame en zelfstandige toezichthouder ga je je breed inzetten voor de projecten in de uitvoering. Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer, daarvoor ken je het bestek of ander contract tot in de details. Je coördineert de werkzaamheden van derden (kabel- en leidingbedrijven) binnen de grenzen van het project. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten, en daar richt je je op bij controle van het
werk van de aannemer. Als toezichthouder neem je een groot deel van de administratieve kant van het werk op je. Je beheert de stukken, maakt verslagen van bouwvergaderingen, stemt de werkzaamheden en inzet af met de aannemer, maakt de termijnen op basis van afgestemde hoeveelheden, zorgt dat het dossier goed bijgehouden wordt. In de fase van contractvoorbereiding ben je betrokken bij het toetsen van het bestek op uitvoerbaarheid en toetsing van V&G-plannen en toezichtplannen.

Functie eisen

beschikt minimaal over een MBO diploma Civiele Techniek. Of een vergelijkbare diploma met aanvullende certificaten Civiele Techniek.
in de afgelopen vijf (5) jaar, minimaal vier (4) jaar ervaring met toezicht op het terrein van bouwrijp maken, saneren, maaiveldinrichting,
weginfrastructuur, groen en kabels en leidingen in een grootstedelijke omgeving vergelijkbaar met Amsterdam.
in het bezit van een geldig VCA Vol certificaat.
kennis van en ervaring met RAW en UAV.
ervaring met KPD besteksadministratie.
bereid om op onregelmatige uren te werken (nacht- en weekendwerk).
beschikt over persoonlijke beschermingsmiddelen.
in het bezit van een geldige geschiktheidsverklaring voor het werken in of met verontreinigde grond; protocol arbeidsgezondheidskundig onderzoek (kolom A) conform CROW publicatie 132. Of is bereid op de geschiktheidsverklaring zo snel mogelijk te behalen bij gunning opdracht.
beschikt over de benodigde apparatuur om vanaf de locatie digitaal te werken.
één (1) jaar ervaring met VISI of heeft in minimaal één (1) project ervaring opgedaan met VISI is een wens.
minimaal 4 jaar ervaring met risicogestuurd werken, participatie in risicosessies en het bijhouden van risicodossiers is een wens.
ervaring met de Amsterdamse procedures in de uitvoeringsfase van genoemde projecten is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  22-10-2015 12:50
  Plaats
  Naaldwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-10-2015 10:35
  Plaats
  Amsterdam
  Geplaatst door
  Ghrib Consultancy
  Status
  Standaard
  Bijlage
  04xwk0d92fytgge.doc

  Met vriendelijke groet,

  Mohammed Ghrib
  Uitvoerder en teamleider
  +31 (0) 6 30245484


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten