Senior Medewerker ICT Infra/EUA - Zoetermeer/Den Haag

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer/Den Haag
Reacties
0
Bekeken
526
Status
Gesloten
Referentie
CC02585

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Per 1 januari 2014 is DICTU verantwoordelijk geworden voor de ICT dienstverlening van de voormalige productschappen Zuivel, Tuyinbouw, Hoofdproductschap Akkerbouw en het productschap Pluimvee, Vlees en Eieren. De prublieke taken van deze productschappen zijn overgedragen aan de RIjksdienst voor Ondernemend Nederland. De ICT dienstverlening is overgedragen aan DICTU. Daarbij zijn ook een aantal medewerkers van de productschappen over gegaan naar DICTU voor het continueren van de ICT dienstverlening. Per 1 januari 2015 zullen verschillende medewerkers van de voormalige productschappen binnen een nieuwe functie gaan starten terwijl de ICT dienstverlening vooralsnog ook conform de bestaande Infrastructuur en dienstverlneing moet worden gecontinueerd. Om die reden is de behoefte ontstaan tot het uitbreiden van het beheerteam in Zoetermeer. Deze uitbreiding wordt gezocht in een kandidaat die gespecialiseerd is in het gecomineerde expertisegebied van UX-systemen (Linux en HP-UX) en Dba (Oracle). Het huidige werkveld beslaat in feite uit een mix van HP-UX 10.x systemen, Windows Server systemen en Oracle (11.2) databases die moeten worden beheerd voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.NL). Het kernwoorden in dit beheer zijn "stabiliteit" en "In stand houden". Deze typering komt voort uit het besluti dat de systemen van de productschappen 1-op-1 zijn overgenomen en vervolgens in opdracht van RVO.NL worden omgezet naar het reguliere RVO platform wat eveneens in beheer is bij DICTU. In sommige gevallen wordt ook nieuwbouw gepleegd waar de kandidaat een rol speelt in de kennis overdracht of activititeit. Boventoon van de opdracht is de bestaande ICT voorziening in stand hoduen. De kandidaat komt bij geschikheid te werken in een team van zowel interne als externe medewerkers die varieren in expertise van allround tot specialist in hun vakgebied. De beheerorganisatie in Zoetermeer is ontstaan door samenvoeging van de ICT-afdelingen van de voormalige productschappen die ieder een eigen cultuur, werkwijze en normenkader hadden. Dit werkt ook door bij de klantorganisatie. Hierbij spelen tact, empathie, communicaiteve vaardigheiden een rol. Maar ook zaken als helicopterview en coaching. De omgeving en beheersituatie is afwijkend dat binnen de reguliere DICTU kaders. Om die reden is het slechts in uitzonerlijke gevallen mogelijk om werkplek onafhankelijk de werkzaamheden uit te voeren.
De dienstverlening aan RVO.NL is gemaximeerd tot Basis24. Dit betekent in deze situatie dat snel moet worden gereageerd op voorkomende incidenten en/of wijzigingen en niet zozeer op een beschikbaarheid van 24*7. De openingtijdens lopen van 08:00 tot 17:30. Hierdoor zal in een verschoven dienst rooster worden gewerkt en betekent dit dat aanwezigheid om 08:00 bij toerbeurt een eis is.

Werkzaamheden

•Procesverantwoordelijkheid (regie, coördinatie en uitvoering) voor een beheerste enefficiënte realisatie en implementatie van wijzigingen in de informatievoorziening.
•Procesverantwoordelijkheid (regie, coördinatie en uitvoering) voor de oplossing enafhandeling van storingen in applicaties en/of technische infrastructuur.
Functie-eisen

Eisen

•De kandidaat moet aantoonbaar gecertificeerd Oracle DBA zijn vanaf versie 11g met kennis van zowel windows als linux platformen. Dit is een harde eis. Het is een pré als de kandidaat ook beschik over bij voorkeur certificering maar zeker ervaring op het gebied van HP-UX 10.x.
•De medewerker moet communicatief vaardig zijn in woord en geschrift, het vermogen en geduld hebben om anderen te overtuigen en te instrueren binnen het expertise gebied. Daarnaast moet de medewerker een profissioneel kritische houding kunnen aannemen, maar toch open staan voor alternatieve oplossingen of ideeën. Ook zijn de competenties teamplayer, maar ook zelfstandig, initiatief nemen, klantgericht, samenwerken en helicopterview van belang.

Wensen

•Kennis van Service Control (Professional ITSM Support of IT Services; ITIL Service Transition)
•Kennis van Service Support (Professional ITSM Support of IT Services)
•Kennis van Servicemanagement (ITSM Foundation; ITIL Foundation)
•Kennis van Projectmanagement (Projectmanagement Foundation; PRINCE2 Foundation)
•Kennis van Informatietechnologie (IT Foundation; A+ Essentials)
•Kennis van Informatiesystemen (Informatiesystemen Foundation)
•Kennis van Applicatiemanagement (ASL2 Foundation)
•Kennis van Informatiebeveiliging (Information Security Foundation)

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

Zsm

Verwachte einddatum

1 februari 2016

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Standplaats

Zoetermeer/Den Haag

Aantal posities

1

Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot vrijdag 23 oktober 2015 om uur 24:00 uur.
LocatieZoetermeer/Den Haag

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten