Leerkracht Praktijkafdeling en VMBO (VSO)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
370
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

26-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

23-10-2015 om 17:00 uur

Een uitdagende functie in een dynamische veranderende leeromgeving waarbij het perspectief van de jongere centraal staat en geen dag hetzelfde is.

Op het College wordt 46 weken onderwijs gegeven. Je werkt 4 keer 9 uur en bent 1 dag in de week vrij bij een fulltime dienstverband.

Het onderwijsleerpakket is afgestemd op de praktijkvakken voor jongeren uit de praktijkafdeling en het VMBO. In jouw takenpakket zitten o.m. ook deelname aan overlegvormen, gesprekken met ouders, verslaggeving en bijdrage in het geïntegreerde behandelplan, waarin het onderwijsperspectief een belangrijke rol speelt. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school.

Functie eisen

Een bevlogen, enthousiaste professional in een veranderende omgeving;
in het bezit van een onderwijsbevoegdheid (2e graads bevoegdheid Consumptieve Techniek) is een eis;
beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
met affiniteit en ervaring met onze doelgroep;
communicatief vaardig;
in staat te handelen bij conflictsituaties;
oplossend vermogen en slagvaardig.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten