Adviseur Capaciteitsmanagement - Nieuwegein / Utrecht

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nieuwegein / Utrecht
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten
Referentie
CC02589

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2499 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Als adviseur capaciteitsmanagement analyseer, interpreteer en breng je de capaciteitsvraag en het aanbod in het kader van portfoliomanagement voor het komende jaar in kaart. Je adviseert de Dienst IM in besluitvorming over de optimalisering van de (tactische planning) op basis van de informatie van de planning scenario’s en stuurrapportages. Regie en Coördinatie is een nieuwe sector binnen de Dienst Informatiemanagement van het Politiedienstencentrum die zich vooral toelegt op portfoliomanagement in de uitvoering. De Afdeling Portfoliomanagement richt zich op de organisatiebrede, aan IV gerelateerde projecten, programma's en andere gerelateerde werkzaamheden. Het betreft onder andere het programma- en projectenportfolio en de beheerportfolio gericht op vernieuwing en verbetering van de IV dienstverlening aan de politie. Daarnaast beheert en bewaakt de afdeling de standaarden en processen voor het (uitvoerings-)portfoliomanagement op het terrein van de informatievoorziening. Verder zetten de medewerkers van de afdeling portfolio's op, bewaken en onderhouden zij deze en adviseren het lijnmanagement over wijzigingen op portfolio's en de prioritering binnen portfolio's.

Functie-eisen

Eisen

•Een afgeronde HBO / WO opleiding is een wens.
•De behaalde Prince2 foundation certificering is een wens.
•Aantoonbare werkervaring met planningsprocessen binnen één of meerdere grote complexe uitvoeringsorganisaties met publieke taken, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, UWV en de politie.
•Minimaal 2 jaar aantoonbaar relevante werkervaring als Projectmanager binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 5 jaren.

Wensen

•Aantoonbare werkervaring als Adviseur Capaciteitsmanagement binnen één of meerdere grote complexe uitvoeringsorganisaties met publieke taken, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, UWV en de politie.
•Meer dan 2 jaar aantoonbaar relevante werkervaring als Projectmanager binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 7 jaren.Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met resource planningsprocessen binnen het OOV-domein (Openbare Orde en Veiligheid) opgedaan in de afgelopen 5 jaren.

Competenties

•Je bent een echte netwerker, iemand die actief afstemming zoekt met collega’s binnen en buiten de Dienst IM.
•Je bent een systeemdenker en hebt aan een half woord genoeg.
•Je bent breed maatschappelijk georiënteerd en beschikt over organisatiesensitiviteit
•Je bent klantgericht en kunt uitstekend organiseren en coachen.

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

1/12/2015

Verwachte einddatum

30/4/2015

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Standplaats

Nieuwegein / Utrecht

Aantal posities

1

Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot 25 oktober 2015 om 15:00 uur.
LocatieNieuwegein / Utrecht

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten