DBA Oracle ontwikkelaar

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer/ Den Haag
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten
Referentie
ht-DBA Oracle ontwikkelaar

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

Per 1 januari 2014 is DICTU verantwoordelijk geworden voor de ICT dienstverlening van de voormalige productschappen Zuivel, Tuinbouw, Hoofdproductschap Akkerbouw en het productschap Pluimvee, Vlees en Eieren. De publieke taken van deze productschappen zijn overgedragen aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De ICT dienstverlening is overgedragen aan DICTU. Daarbij zijn ook een aantal medewerkers van de productschappen over gegaan naar DICTU voor het continueren van de ICT dienstverlening. Per 1 januari 2015 zullen verschillende medewerkers van de voormalige productschappen binnen een nieuwe functie gaan starten terwijl de ICT dienstverlening vooralsnog ook conform de bestaande Infrastructuur en dienstverlening moet worden gecontinueerd. Om die reden is de behoefte ontstaan tot het uitbreiden van het beheerteam in Zoetermeer. Deze uitbreiding wordt gezocht in een kandidaat die gespecialiseerd is in het genomineerde expertisegebied van UX-systemen (Linux en HP-UX) en Dba (Oracle).

Functie Eisen

Het huidige werkveld beslaat in feite uit een mix van HP-UX 10.x systemen, Windows Server systemen en Oracle (11.2) databases die moeten worden beheerd voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het kernwoorden in dit beheer zijn "stabiliteit" en "In stand houden". Deze typering komt voort uit het besluit dat de systemen van de productschappen 1-op-1 zijn overgenomen en vervolgens in opdracht van RVO.NL worden omgezet naar het reguliere RVO platform wat eveneens in beheer is bij DICTU. In sommige gevallen wordt ook nieuwbouw gepleegd waar de kandidaat een rol speelt in de kennis overdracht of activiteit.
Boventoon van de opdracht is de bestaande ICT voorziening in stand houden. De kandidaat komt bij geschiktheid te werken in een team van zowel interne als externe medewerkers die varieren in expertise van allround tot specialist in hun vakgebied.

De beheerorganisatie in Zoetermeer is ontstaan door samenvoeging van de ICT-afdelingen van de voormalige productschappen die ieder een eigen cultuur, werkwijze en normenkader hadden. Dit werkt ook door bij de klantorganisatie.
Kandidaat beschikt dus over

 • tact,

 • empathie,

 • communicatieve vaardigheden

 • helicopterview en

 • coaching.

Binnen de afdeling moet snel worden gereageerd op voorkomende incidenten en/of wijzigingen De openingstijden lopen van 08:00 tot 17:30. Hierdoor zal in een verschoven dienst rooster worden gewerkt en betekent dit dat aanwezigheid om 08:00 bij toerbeurt een eis is.

Overige informatie

Locatie

Zoetermeer/ Den haag

Start

ASAP (40 uur per week)

Duur

3 maanden optie tot verlenging

Deadline

23/10/2015

Recruiter voor deze rol

Arnold Vonk

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Bruto maandsalaris (inclusief reiskosten en vakantiegeld);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT. De Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring.

Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten