Recruitment Projectmanager a.i.

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
3
Bekeken
653
Status
Gesloten
Referentie
30151329

Afrondingstoelichting

Beste kandidaten,

Hartelijk dank voor je reactie op aanvraag Recruitment projectmanager. Helaas hebben we je profiel niet geselecteerd. De reden is dat we op zoek waren naar iemand met een recruiter achtergrond.

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd en graag tot een volgend traject met meer succes.

Met vriendelijke groet,
Tanja Nieboer
IT-Staffing


Omschrijving

Recruitment Projectmanager a.i.

Spring op de rijdende trein en zet je creatieve geest en gestructureerde projectmanagementskills in voor een aantal innovatieve projecten op recruitmentgebied.

Wat ga je doen?
Als Recruitment projectmanager bied je de Manager Recruitment & CDC tijdelijk ondersteuning bij een aantal lopende projecten voor de realisatie van onze strategie op het gebied van recruitment en de verbetering van onze recruitmentprocessen. Vanuit je brede ervaring in het recruitmentvak denk je automatisch mee over de strategie voor de komende jaren en manieren waarop we door slim werken & innoveren nog meer waarde kunnen toevoegen aan de organisatie.
Specifieke thema’s waarop support is gewenst zijn o.a. (pre) employment screening, inleen, ATS integratie, onboardingprogramma, interne mobiliteit en procesborging.
Je werkt breed, samen met het team Recruiters, HR Business partners, HRD collega’s en diverse stakeholders binnen de verschillende bedrijfsonderdelen en afdelingen.

Je bent verantwoordelijk voor

De ambities van het recruitmentteam liggen hoog, jij levert hieraan een bijdrage door

 • Solide projectmanagement; je werkt planmatig, gestructureerd en bent pas tevreden als de laatste eindjes aan elkaar zijn geknoopt

 • Creatieve ideeën; gebaande paden zijn immers al platgetreden

 • Executiekracht; je krijgt de zaken voor elkaar en nog snel ook

 • Heldere en gedegen onderbouwing en analyses; met feiten en cijfers tonen we aan dat we beschikken over een feilloos onderbuikgevoel

 • Een grote diversiteit aan vraagstukken die iedere dag opnieuw hun weg naar de afdeling vinden

Wat breng je mee?
Je bent een ervaren (project)manager op het gebied van recruitment en in staat om direct op de rijdende trein te springen in een VUCA organisatie. Lopende projecten neem je over en maak je waar mogelijk nog beter. Over het vakgebied recruitment hoeven we je niets meer te vertellen, je draait al een tijdje mee en volgt de ontwikkelingen op de voet. Je bent analytisch en conceptueel sterk en hebt bij voorkeur een WO opleiding. Je bent een zeer gedreven professional en gaat voor high performance. Je bent een aardig mens, collegiaal en organisatie sensitief. Een goed gevoel voor humor past binnen het team. En uiteraard heb je affiniteit met de missie van: Duurzame energie voor iedereen.

Waar ga je werken?
We werken volgens onze cultuurwaarden: Klant Centraal, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. In een snel veranderend energielandschap geef je samen met je team vorm aan de energietransitie. Een pittige klus, met uitdagende maar haalbare targets.

Start

zo snel mogelijk

Duur

tot 31-12-2015 (met optie op verlenging)

32-40 uur per week

Tarief: zo scherp mogelijk, all-in

Geinteresseerd? Mail dan je recente CV, motivatie waarbij duidelijk naar voren komt dat jij de kandidaat bent, beschikbaarheid en uurtarief voor 26 oktober 08:30 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  22-10-2015 20:08
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-10-2015 09:35
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-10-2015 11:00
  Plaats
  De Kwakel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten