Senior IT Beheerder met ervaring van Active Directory

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Den Helder
Reacties
0
Bekeken
378
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we in Den Helder op zoek naar een Senior IT beheerder die zeer ervaren is met het werken van Active Directory 2008 / 2012. Als senior beheerder werk je in een team samen. Je bent bekend met werken in grote en complexe IT organisaties en je bent resultaatgericht. Als senior teamlid kun je goed communiceren en ben je analystisch. Daarnaast ben je in staat om goed samen te werken en houd je je staande in een hectische organisatie.

Herken jij jezelf in de volgende eisen? Dan is dit een rol voor jou!

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding informatica of vergelijkbare IT opleiding;

  • Je bent MCITP / MSCA of MSCE gecertificeerd voor Windows server 2008R2;

  • Je hebt aantoonbare ervaring in complexe IT omgevingen met Microsoft Active Directory 2008/2012;

  • Je bent bekend met werken volgens de ITIL methodiek.

Als je niet in het bezit bent van een recente MCITP of MSCA certificering, is reageren niet zinvol.

De opdracht vindt plaats in Den Helder en duurt ca. 16 maanden. Voorafgaand aan de start van de opdracht vindt een screening plaats die ca. 6 tot 8 weken duurt. We nodigen ook kandidaten uit om te reageren die begin volgend jaar beschikbaar komen. De opdracht is voor ca. 36 tot 40 uur per week en heeft standplaats Den Helder. In overleg is het bespreekbaar om 4 dagen te werken of 1 dag vanuit huis te werken.

Graag ontvangen we uiterlijk maandag 26 oktober a.s. om 12.00 uur je cv en motivatie in Word, incl. je uurtarief. De motivatie moet gericht zijn en de gevraagde functie eisen moeten hieruit duidelijk blijken.

Informatievoorziening speelt een belangrijke rol binnen Defensie. Of het nu voor een kantoorplek is of voor een veldradio middenin de jungle. De IT-producten en diensten van Defensie moeten werken en veilig zijn. Het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC) zorgt daarvoor.
Het JIVC en de afdeling Operations van de Defensie Materieel Organisatie leveren samen de informatietechnologie (IT) voor Defensie. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het beheren en afstoten van alle IT-middelen die Defensie gebruikt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten