Medewerker Servicedesk ICT

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
246
Status
Gesloten

Omschrijving

Medewerker Servicedesk ICT

Dit is de opdracht
Gebruikersondersteuning, registratie en volgen knelpuntenafhandeling. Terugkoppeling aan melder over status/oplossing knelpunt. Verzorgen uitgifte ICT-gerelateerde producten. Bewaakt de systemen aan de hand van visuele informatie en vaste protocollen/procedures. Signaleert en rapporteert over afwijkingen. Indien nodig escaleert tijdig bij ernstige uitval.

Plek in de organisatie
De Servicedesk is verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan de medewerkers van de klant op het gebied van Automatisering. De Servicedesk is opgenomen in een Serviceplein waar ook ondersteuning wordt gegeven aan Informatie Voorziening, Financiën, Facilitair en HRM. Als eerstelijnsservicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die via verschillende kanalen vragen stellen of verstoringen melden.

Taak van het onderdeel
IB Automatisering is één van de interne bedrijven binnen de organisatie. De interne bedrijven (IB) verzorgen de bedrijfsvoering gemeentebreed voor bestuur en concern. Ze faciliteren het primaire proces van de gemeente dat in de ontwikkelorganisatie (OO) en uitvoeringsorganisaties (OB) plaatsvindt en ze faciliteren de bestuurs- en concernstaf (BCS) en de interne bedrijven (IB), dus zichzelf.
De interne bedrijven leveren diensten op het gebied van: onderzoek, informatievoorzieningen, inkoop, communicatie, automatisering, facilitair, huisvesting, financiën, juridische zaken, projectmanagement en HRM.

Profiel / dit breng je mee
Afgeronde Mbo-ICT opleiding. Kennis van de ITIL-processen, VM ware/ RES en mobiele telefonie. Klantgericht en klantvriendelijk. Signaleert problemen ervaring. Bij voorkeur ervaring in een Customer Service-omgeving.

Competenties
In de uitvoering van ons werk staan de vier gemeentelijke kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe planning en betrouwbare inzet.

Start

z.s.m.

Eind

31-12-2015

Uren per week

36

Standplaats

Utrecht

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    23-10-2015 14:36
    Plaats
    Den Haag

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten