Recruitment Projectmanager

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten
Referentie
Recruitment Projectmanager

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Rotterdam is Harvey Nash op zoek naar een Recruitment Projectmanager a.i.

Startdatum

z.s.m.

Duur

t/m 31 december

Inzet

32 – 40 uur per week

Let op: Wij zijn niet op zoek naar een corporate recruiter of iemand die projecten heeft gedaan op het gebied van werving. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring met recruitment gerelateerde programma/analytische projecten binnen een corporate omgeving!

Spring op de rijdende trein en zet je creatieve geest en gestructureerde projectmanagementskills in voor een aantal innovatieve projecten op recruitmentgebied.

Wat ga je doen?
Als Recruitment projectmanager bied je de Manager Recruitment tijdelijk ondersteuning bij een aantal lopende projecten voor de realisatie van onze strategie op het gebied van recruitment en de verbetering van onze recruitmentprocessen. Vanuit je brede ervaring in het recruitmentvak denk je automatisch mee over de strategie voor de komende jaren en manieren waarop we door slim werken & innoveren nog meer waarde kunnen toevoegen aan de organisatie.
Specifieke thema’s waarop support is gewenst zijn o.a. (pre) employment screening, inleen, ATS integratie, onboardingprogramma, interne mobiliteit en procesborging.
Je werkt Groep breed, samen met het team Recruiters, HR Business partners, HRD collega’s en diverse stakeholders binnen de verschillende bedrijfsonderdelen en afdelingen.

Je bent verantwoordelijk voor

De ambities van het recruitmentteam liggen hoog, jij levert hieraan een bijdrage door

Solide projectmanagement; je werkt planmatig, gestructureerd en bent pas tevreden als de laatste eindjes aan elkaar zijn geknoopt
Creatieve ideeën; gebaande paden zijn immers al platgetreden
Executiekracht; je krijgt de zaken voor elkaar en nog snel ook
Heldere en gedegen onderbouwing en analyses; met feiten en cijfers tonen we aan dat we beschikken over een feilloos onderbuikgevoel
Een grote diversiteit aan vraagstukken die iedere dag opnieuw hun weg naar de afdeling vinden

Wat breng je mee?
Je bent een ervaren (project)manager op het gebied van recruitment en in staat om direct op de rijdende trein te springen in een VUCA organisatie. Lopende projecten neem je over en maak je waar mogelijk nog beter. Over het vakgebied recruitment hoeven we je niets meer te vertellen, je draait al een tijdje mee en volgt de ontwikkelingen op de voet. Je bent analytisch en conceptueel sterk en hebt bij voorkeur een WO opleiding. Je bent een zeer gedreven professional en gaat voor high performance. Je bent een aardig mens, collegiaal en organisatie sensitief. Een goed gevoel voor humor past binnen het team.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten