Applicatieontwikkelaar Java

Opdrachtgever
Seven Stars ICT Group
Geplaatst op
22-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
31
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Hallo!
Op zoek naar een uitdagende opdracht? Bekijk dan snel onderstaande beschrijving. Wij zijn namelijk op zoek naar een Applicatieontwikkelaar Java voor een leuke opdracht bij de Belastingdienst. Iets voor jou? Reageer dan direct!

Functie-informatie
De Belastingdienst zoekt versterking voor het team BVB om verschillende onderhoud en bouwopdrachten op een aantal beheer applicaties uit te voeren. De opdracht in de eerste maanden betreft het aanpassen van de zogenaamde beheer App en Beheer next en deze conform geldende richtlijnen qua functionaliteit samen te voegen. Daarnaast is er ook een monitoring tool die volgens de geldende Java richtlijnen aangepast moet worden. Als laatste is er nog een opdracht voor een nieuw te bouwen tool, om stromen automatisch te implementeren op Brokeromgevingen. Het gaat dus om een ervaren Java ontwikkelaar die flexibel op verschillende opdrachten kan worden ingezet en die zelfstandig een klus kan klaren. Affiniteit met (Broker) infrastructuur en het inrichten van OTAP omgevingen is een vereiste om hier succesvol te kunnen zijn.

Functie-eisen

Businesskennis

Kennis van het voortbrengingsproces. Kennis van poort systemen is een pré Ervaring met werken binnen de Belastingsdienst is een pré.

Expertise

Ervaring met Eclips, Git/Jira, Kennis en ruime ervaring met Java EE6 en Spring. Kennis van de WebStraat ontwikkelrichtlijnen (JOS). Kennis van Wicket en Spring-MVC. Ervaring met WebSphere Application Server 8 Goede kennis van XML, inclusief XSD’s en XSLT’s. Kennis en ervaring van/met WebSphere MQ 7 en/of hoger. Ervaring met IBM Message Broker 8. Kennis en ervaring met programmeren in databases (SQL, DB2)

Buiten Java kennis van Spring en Wicket, moet de kandidaat ook over kennis van Struts beschikken.

Vakkennis overig

Kennis van relationele databases (SQL, DB2) Kennis van één of meerdere scriptingtalen (Perl, ksh) Basiskennis van het AIX platform en Redhat. Ervaring als bouwer (minimaal 3 jaar).

Persoonlijke vaardigheden

Flexibel, Assertief, Leergierig, Teamworker,maar ook zelfstandig opdrachten aanpakken.

Overige informatie

Startdatum

01-11-2015

Inzet

36 uur/week

Duur

Tot half oktober 2017

Werklocatie

Apeldoorn

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan kom ik graag met je in contact! Ik ontvang graag je CV, tarief, beschikbaarheid en een korte motivatie.

Met vriendelijke groet,

Tamar Noordermeer, Seven Stars

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten